Ειδήσεις

Ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης στην Agrothessaly


Στην έναρξη της πανελλήνιας έκθεσης “Agrothessaly”,που αφορά τη γεωργία και την κτηνοτροφία παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΔΟ.ΠΑ.Π.Ε.Π. και Αντιδήμαρχο κ. Γεώργιο Νικολάου.
    Επίσης ο κ. Μανώλης τη Κυριακή 12 Μαρτίου περιηγήθηκε στην έκθεση, όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με επισκέπτες και αγροκτηνοτρόφους – επισκέπτες, οι οποίοι είχαν μεταβεί στην έκθεση για να δουν εξοπλισμό για την επιχείρησή τους.  
Ο Δήμαρχος Τεμπών είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ανταλλάξει απόψεις και με τους εκθέτες και να γνωρίσει τα νέα προιόντα της γεωργίας και της κτηνοτροφίας. Εξάλλου ο Δήμος Τεμπών είναι σε μεγάλο ποσοστό αγροκτηνοτροφικός.
Συγχρόνως, είχε τη δυνατότητα να επισκεφθεί και να συγχαρεί  συνδημότες κατασκευαστές αγροτικού εξοπλισμού, οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά στην έκθεση.
Σε δήλωσή του ο κ. Μανώλης ανέφερε χαρακτηριστικά: “Συγχαίρω τους συνδημότες μου, οι οποίοι συμμετέχουν και στηρίζουν ενεργά την έκθεση με τα μηχανήματα και τα διαφόρων ειδών προιόντα τους. Είναι εμφανής η εξέλιξη και η καινοτομία, καθώς συνεχώς δημιουργούν και προσφέρουν στον τόπο μας. Είμαστε περήφανοι και ευγνώμονες που δραστηριοποιούνται στο δήμο μας. Τους εύχομαι να είναι υγιείς και να έχουν δύναμη και καλή συνέχεια. Εύχομαι η επιτυχημένη αυτή έκθεση να συνεχίσει να μεγαλώνει και να πραγματοποιείται σε μόνιμη βάση στην καρδιά της Ελλάδας και του αγροτικού κόσμου στη Λάρισα”.
Προηγούμενο άρθρο Προσλήψεις Ψυχολόγου και Κοινωνικού Λειτουργού στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κιλελέρ
Επόμενο άρθρο Ο Αίσωπος και οι μύθοι του στο Κουκλοθέατρο στον Μύλο