Ειδήσεις

Προσλήψεις Ψυχολόγου και Κοινωνικού Λειτουργού στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κιλελέρ


Ο Δήμος Κιλελέρ στα πλαίσια διεύρυνσης των Κέντρων Κοινότητας και σύμφωνα με την αριθμ. 2389/3-5-2022 Απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας «3η Τροποποίηση της Πράξης  Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κιλελέρ με κωδικό ΟΠΣ 5002689 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020» προχώρησε στη πρόσληψη 2 νέων υπαλλήλων 1 ψυχολόγου και 1 Κοινωνικού  Λειτουργού για τη στελέχωση   της συμπληρωματικής έδρας του Κέντρου Κοινότητας   Δήμου Κιλελέρ.

Η ορισμένη αρχική έδρα του Κέντρου Κοινότητας βρίσκεται στο Πλατύκαμπο και η συμπληρωματική έδρα βρίσκεται στο Κιλελέρ(παλιό Δημαρχείο).

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες του Κέντρου Κοινότητας εκτός από τον αρχικό στόχο που ήταν η υποδοχή, εξυπηρέτηση και διασύνδεση των πολιτών με όλα τα κοινωνικά προγράμματα και υπηρεσίες, διευρύνονται για τη στοχευμένη στήριξη α)παιδιών και οικογενειών ευάλωτων ομάδων και β) των ηλικιωμένων.

Ο Δήμαρχος ΘανάσηςΝασιακόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Αχιλλέας Χατζούλης καθώς και η Γ.Γ. του Δήμου Βάνα Χλιάπη – Γκουνιαρούδη καλωσόρισαν τις νέες υπαλλήλους την κα. Δήμητρα Παπαστεργίου (ψυχολόγο) και την κα. Βασιλική Παπαδοπούλου  (Κοινωνική Λειτουργό).Το ανωτέρω προσωπικό θα στελεχώσει το νέο Κέντρο Κοινότητας στο Κιλελέρ. Επίσης έγινε πρόσληψη  της  ψυχολόγου κ. Ευανθία Τζουβαλέκαπου θα αντικαταστήσει την παραιτηθείσα υπάλληλο στο Κέντρο Κοινότητας Πλατυκάμπου.

Τους ευχήθηκαν καλή αρχή και καλή συνεργασία και υποσχέθηκαν ότι ο Δήμος θα σταθεί αρωγός στη προσπάθειά τους, σ΄ ένα τόσο ευαίσθητο κομμάτι του πληθυσμού που είναι οι κοινωνικά ευάλωτες ομάδες.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Νέα ασφαλτόστρωση στο δρόμο Πυργετού - Παλαιόπυργου
Επόμενο άρθρο Ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης στην Agrothessaly