Ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης στην Agrothessaly


Tags |

Στην έναρξη της πανελλήνιας έκθεσης “Agrothessaly”,που αφορά τη γεωργία και την κτηνοτροφία παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΔΟ.ΠΑ.Π.Ε.Π. και Αντιδήμαρχο κ. Γεώργιο Νικολάου.
    Επίσης ο κ. Μανώλης τη Κυριακή 12 Μαρτίου περιηγήθηκε στην έκθεση, όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με επισκέπτες και αγροκτηνοτρόφους – επισκέπτες, οι οποίοι είχαν μεταβεί στην έκθεση για να δουν εξοπλισμό για την επιχείρησή τους.  
Ο Δήμαρχος Τεμπών είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ανταλλάξει απόψεις και με τους εκθέτες και να γνωρίσει τα νέα προιόντα της γεωργίας και της κτηνοτροφίας. Εξάλλου ο Δήμος Τεμπών είναι σε μεγάλο ποσοστό αγροκτηνοτροφικός.
Συγχρόνως, είχε τη δυνατότητα να επισκεφθεί και να συγχαρεί  συνδημότες κατασκευαστές αγροτικού εξοπλισμού, οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά στην έκθεση.
Σε δήλωσή του ο κ. Μανώλης ανέφερε χαρακτηριστικά: “Συγχαίρω τους συνδημότες μου, οι οποίοι συμμετέχουν και στηρίζουν ενεργά την έκθεση με τα μηχανήματα και τα διαφόρων ειδών προιόντα τους. Είναι εμφανής η εξέλιξη και η καινοτομία, καθώς συνεχώς δημιουργούν και προσφέρουν στον τόπο μας. Είμαστε περήφανοι και ευγνώμονες που δραστηριοποιούνται στο δήμο μας. Τους εύχομαι να είναι υγιείς και να έχουν δύναμη και καλή συνέχεια. Εύχομαι η επιτυχημένη αυτή έκθεση να συνεχίσει να μεγαλώνει και να πραγματοποιείται σε μόνιμη βάση στην καρδιά της Ελλάδας και του αγροτικού κόσμου στη Λάρισα”.