Ειδήσεις

Κέλλας: Αυτοδύναμη ΝΔ για την πολιτική σταθερότητα της χώρας


«Η ΝΔ κυριάρχησε στις εκλογές, κερδίζοντας 12 από τις 13 περιφέρειες, ενώ το κυβερνών κόμμα υπέστη, αδιαμφισβήτητα πανωλεθρία σε όλες τις κάλπες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ταχθεί υπέρ της ενίσχυσης της αυτονομίας και της αυτοτέλειας των ΟΤΑ και προαναγγείλει ότι, ως κυβέρνηση, θα αναπτύξουμε μία υπερκομματική συνεργασία με όλες τις αρχές Α΄ και Β΄ βαθμού, διότιπιστεύουμε πως η Αυτοδιοίκηση συνιστά μοχλό για την τοπική και περιφερειακή ανάπτυξη της χώρας.»

Τα ανωτέρω τόνισε, μεταξύ άλλων, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του ASTRA και τον Δημ. Μαρέδη, κληθείς να σχολιάσει το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, προσθέτοντας:

«Οι πολίτες ψήφισαν τη ΝΔ για το πρόγραμμά της και, ταυτόχρονα, τιμώρησαν την αλαζονική συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι δυνατόν, λίγες μέρες μετά την ασύλληπτη τραγωδία στο Μάτι, ο κ. Τσίπρας να παραθερίζει στο κότερο. Ούτε είναι δυνατόν να βλέπουμε τον κ. Πολάκη να τα βάζει με ένα νέο άνθρωπο, με αναπηρία, που είναι, όμως, αγωνιστής και πρωταθλητής της ζωής, και ο κ. Τσίπρας να του παρέχει πλήρη κάλυψη.

Ο ελληνικός λαός δεν ξεχνά ποιος βύθισε τη χώρα, εκ νέου στην κρίση, λέγοντας ψέματα το 2015, ούτε πρόκειται να ξεχάσει το ξεπούλημα της Μακεδονίας».

Προσθέτως, ο Λαρισαίος πολιτικός, ερωτηθείς για το διακύβευμα των εθνικών εκλογών, απάντησε:

«Είναι οι κρισιμότερες εκλογές της Μεταπολίτευσης. Ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε τον νόμο για την απλή αναλογική, προκειμένου να προκαλέσει ακυβερνησία.

Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να καταστεί αυτοδύναμη, ώστε να αλλάξει τον εκλογικό νόμο και να εξασφαλιστεί η πολιτική σταθερότητα. Ζητούμε από τις Ελληνίδες και τους Έλληνες να μας δώσουν τη δύναμη να κάνουμε πράξη κάθε δέσμευσή μας, ώστε να αποκαταστήσουμε τη δημόσια ασφάλεια και να επιτύχουμε υψηλή και βιώσιμη ανάπτυξη».

 

Προηγούμενο άρθρο Μάξιμος: Κάλυψη εξόδων αποθεραπείας των ασθενών και πέραν του ενός έτους
Επόμενο άρθρο Νέος εξοπλισμός για τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας