«Συναγερμός στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για την Ελληνική Οικογένεια»


 

«Η Ελλάδα πεθαίνει και η εταιρία ¨ΠΑΣΟΚ – ΝΔ ΑΕ¨ σφυρίζει αδιάφορα»

 Σε μια συγκινητική εκδήλωση στα Τρίκαλα ο Αστέριος Ροντούλης παρουσίασε τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους στο Νομό Τρικάλων.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ελεύθεροι Θεσσαλοί» βρήκε, μάλιστα, την ευκαιρία να κηρύξει σε συναγερμό την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση του οξυτάτου δημογραφικού προβλήματος το οποίο και χαρακτήρισε ως το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα της χώρας.

Ως υποψήφιος Περιφερειάρχης, ο κ. Ροντούλης κατέθεσε και ενδιαφέρουσες προτάσεις, που θα μπορούσαν να υλοποιηθούν από τη νέα αιρετή Περιφέρεια για την άμβλυνση του προβλήματος, μέσω της στήριξης των πολυμελών (τρίτεκνων – πολύτεκνων) και των μονογονεϊκών οικογενειών.

Συγκεκριμένα, οι «Ελεύθεροι Θεσσαλοί» προτείνουν:

  • 1. Συγκρότηση Δημογραφικού Παρατηρητηρίου για την έρευνα και την καταγραφή των δημογραφικών τάσεων σε επίπεδο Θεσσαλίας.
  • 2. Ίδρυση και λειτουργία Ινστιτούτου Δημογραφικής Πολιτικής, με ευθύνη της Πολιτείας, για την πρόταξη και υλοποίηση μέτρων οικογενειακής στήριξης.
  • 3. Λειτουργία Δικτύου Οικογενειακής Μέριμνας και Αλληλεγγύης, σε συνεργασία με τις ΤΕΔΚ και τους πρωτοβάθμιους ΟΤΑ, για την λήψη μέτρων στήριξης του οικογενειακού προϋπολογισμού σε τοπικό επίπεδο.
  • 4. Διεκδίκηση συγκρότησης και λειτουργίας Ευρωπαϊκού Δημογραφικού Ταμείου για την στήριξη πολιτικών δημογραφικής ανάκαμψης, μέσω της Επιτροπής Περιφερειών, που λειτουργεί σε επίπεδο Ε.Ε.

Στο τέλος της ομιλίας του ο κ. Ροντούλης χαρακτηριστικά είπε: «Δεν θα επιτρέψουμε τον αργό θάνατο του Ελληνικού έθνους. Η ενασχόληση της αιρετής Περιφέρειας με το δημογραφικό πρόβλημα δεν είναι πολυτέλεια· είναι ανάγκη που εκπηγάζει από την λογική της βιολογικής επιβίωσης του ελληνικού λαού. Όταν τα φέρετρα είναι περισσότερα από τις κούνιες δεν γίνεται το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ να σφυρίζουν αδιάφορα. Η εταιρία «ΠΑΣΟΚ – ΝΔ ΑΕ» βούλιαξε την Ελλάδα στα χρέη και στη διαφθορά· τουλάχιστον να περισώσουμε εμείς την διαχρονική συνέχεια του Ελληνισμού.

Σήμερα, λοιπόν, από τα Τρίκαλα, οι «Ελεύθεροι Θεσσαλοί» κηρύσσουν την Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συναγερμό, για να μην γίνει η Θεσσαλία, για να μην γίνει η Ελλάδα, τόπος γερόντων».

Προηγούμενο άρθρο Ειδικό περίπτερο επίδειξης ασύρματης πρόσβασης στο διαδύκτιο
Επόμενο άρθρο «Πρωτάκια» μετακινούνται με λεωφορεία του ΚΤΕΛ