Ειδικό περίπτερο επίδειξης ασύρματης πρόσβασης στο διαδύκτιο


 To ειδικό περίπτερο επίδειξης της χρήσης της δωρεάν ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο που δημιούργησε η ΤΕΔΚ και το οποίο λειτουργεί από το  Σάββατο 9 Οκτωβρίου, στην Πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας από τις 12 το μεσημέρι έως τις 8 το βράδυ, επισκέφτηκε ο δήμαρχος Λαρισαίων και πρόεδρος της ΤΕΔΚ Ν. Λάρισας κ. Κωνσταντίνος Τζανακούλης.

 Ο δήμαρχος Λαρισαίων ξεναγήθηκε στο περίπτερο από τον διευθυντή της ΤΕΔΚ κ. Δημήτρη Τσούμα και από τους υπαλλήλους της που ενημερώνουν το κοινό της Λάρισας για τον τρόπο λειτουργίας,  για την χρήση του δικτύου, αλλά και τα σημεία πρόσβασης στη Λάρισα και το νομό.

« Η ΤΕΔΚ Ν. Λάρισας αξιοποίησε την ευκαιρία για την προώθηση σημείων ασύρματης και δωρεάν πρόσβασης σε όλο τον Νομό. Σήμερα, 10 μήνες μετά την πρώτη δοκιμαστική εκπομπή του δικτύου χιλιάδες πολίτες σε όλο το νομό  απολαμβάνουν το προνόμιο της δωρεάν πλοήγησης στο διαδίκτυο. Σε ότι αφορά την πόλη της Λάρισας, επανασχεδιάστηκε το δίκτυο που αρχικά προέβλεπε η μελέτη εφαρμογής καθόσον εκμεταλλευτήκαμε την ύπαρξη εκτενούς δικτύου Οπτικών Ινών του Δήμου Λαρισαίων. Ανοίγουμε ένα παράθυρο στο μέλλον και καλούμε όλους όσους ασχολούνται με τις νέες τεχνολογίες,  τις νέες και τους νέους της πόλης  να χρησιμοποιούν το δίκτυο της πόλης της Λάρισας που σήμερα εκπέμπει σε 15 διαφορετικά σημεία με αξιόπιστες ταχύτητες αλλά και ασφάλεια για όλους, μικρούς και μεγάλους» δήλωσε σχετικά ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Κωνσταντίνος Τζανακούλης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Λαρισαίων  εκπέμπει σήμερα από τα παρακάτω σημεία.

1.       Δημαρχείο – Κεντρική Πλατεία

2.       Πλατεία Δημάρχου Λαμπρούλη

3.       Μύλος του Παπά – ΚΤΕΛ

4.       Δημοτικό Ωδείο

5.       Χατζηγιάννειο  – Τρίγωνη Πλατεία

6.       ΔΕΤΠΟΛ

7.       Πνευματικό Κέντρο Σωτηρίου Ζιαζιά

8.       Ιατρική Σχολή – Πλατεία Ταχυδρομείου

9.       Πλατεία Ηρώων Κατοχής

10.     Πλατεία Εβραίων

11.     ΔΕΥΑΛ

12.     Πλατεία ΟΣΕ

13.     Δημοτική Πινακοθήκη

14.     ΤΕΕ

15.     Όχθη Πηνειού

Προηγούμενο άρθρο Απάντηση του Γραφείου Τύπου στην ανακοίνωση του κ. Ριζαριώτη
Επόμενο άρθρο «Συναγερμός στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για την Ελληνική Οικογένεια»