Ειδήσεις

Κώστας Κολλάτος: Ο πολιτισμός μας ενώνει


Τον Δήμαρχο Τεμπών κ.Κώστα Κολλάτο επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί στο γραφείο του μέλη των χορευτικών συγκροτημάτων από την Τσεχία και τη Βουλγαρία, που μετέχουν στο 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού & λαογραφίας «Κοιλάδα των Τεμπών».
Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από το Σύλλογο Γυναικών Μακρυχωρίου, τον Δήμο Τεμπών-ΔΟΠΑΠΕΠ την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Τοπική Κοινότητα Μακρυχωρίου.
Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος αναφέρει :
Ως Δημοτική Αρχή στηρίζουμε ενεργά εκδηλώσεις που προβάλουν την περιοχή μας διεθνώς.
Το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Κοιλάδα των Τεμπών»απέδειξε για μια ακόμη φορά πως ο πολιτισμός είναι παγκόσμιος, εξελίσσεται, περνάει από τη μια γενιά στην άλλη και καταγράφεται στο DNA των λαών.
Να συγχαρώ για ακόμη μια φορά και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον Σύλλογο Γυναικών Μακρυχωρίου για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης .
Τα συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους χορευτές που συμμετείχαν,
τον χοροδιδάσκαλο Βαγγέλη Μάγειρα, το Δ.Σ του συλλόγου με την δραστήρια πρόεδρο, τους εθελοντές που εργάστηκαν αυτές τις ημέρες πίσω από την σκηνή και τα φώτα της δημοσιότητας, και τους συλλόγους της περιοχής του δήμου μας που ξενάγησαν τα μέλη των χορευτικών.
Ο Δήμος μας δεν είναι μόνο φιλόξενος αλλά διαθέτει και μία πλούσια πολιτιστική κληρονομιά που αξίζει να τη γνωρίσουν όλοι οι επισκέπτες του.

Προηγούμενο άρθρο Πρωτόκολλο αδελφοποίησης Δήμου Κιλελέρ και Κύπρου
Επόμενο άρθρο Μάξιμος: Επί Ιγνατίου άνθησε ο μοναχισμός στη Λάρισα