Ειδήσεις

Συνάντηση του βουλευτή Ν. Παπαδόπουλου με τον δήμαρχο Λαρισαίων


Την Δευτέρα 19-09-2016 ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας κ. Νίκος Παπαδόπουλος πραγματοποίησε συνάντηση με τον δήμαρχο Λαρισαίων κ. Αποστόλη Καλογιάννη. Αντικείμενο της συνάντησης  ήταν η Αβερώφειος Γεωργική Σχολή και ειδικότερα  τα προβλήματα τα οποία απασχολούν το ίδρυμα, με σημαντικότερο την έλλειψη πόρων η οποία έχει οδηγήσει εδώ και χρόνια στην υπολειτουργία της σχολής και στην υποβάθμιση των κτιρίων της.

Ο βουλευτής ενημερώθηκε από τον δήμαρχο για την επερχόμενη σύνδεση του δήμου με τον «ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ» μέσω της σύναψης προγραμματικής σύμβασης με σκοπό τον καθορισμό των αρμοδιοτήτων. Ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε την αναγκαιότητα πλήρους συνεργασίας όλων των πλευρών έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία της σχολής.

Επιπλέον, ο κ.Παπαδόπουλος ενημερώθηκε από τον δήμαρχο για τα ζητήματα της διοίκησης του ΟΣΕ και του πρώην κτιρίου του ΙΚΑ το οποίο πρόκειται να αξιοποιηθεί. Στην συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης, ο αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, Διοίκησης & Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ. Γιώργος Σούλτης και ο γενικός γραμματέας του δήμου Λαρισαίων κ. Μάνθος Σαρρής.

 

Προηγούμενο άρθρο Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης στο Δ. Κιλελέρ
Επόμενο άρθρο Έτοιμο στις αρχές του 2017 κεντρικό μαγειρείο του Δ. Λαρισαίων