Ειδήσεις

Έτοιμο στις αρχές του 2017 κεντρικό μαγειρείο του Δ. Λαρισαίων


Τους πρώτους μήνες του 2017 θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες για την δημιουργία ενός κεντρικού μαγειρείου για την τροφοδοσία των 26 Παιδικών Σταθμών και τα γεύματα των 2000 βρεφών και νηπίων, αλλά και για την κάλυψη των αναγκών του Κοινωνικού Συσσιτίου.

Οι εργασίες για τη διαμόρφωση του χώρου, σε δημοτικό κτίριο στην περιοχή της Νεάπολης, συνεχίζονται και θα ολοκληρωθούν τους επόμενους τέσσερις μήνες.

Η λειτουργία ενός μαγειρείου για τις ανάγκες σίτισης των παιδιών θα συμβάλει στην αναβάθμιση της ποιότητας του φαγητού για τα παιδιά των Βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Λαρισαίων. Αλλωστε, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων, έχουν δρομολογήσει τη συνεργασία με εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου για τη διαμόρφωση του διαιτολογίου των παιδιών.

Εν τω μεταξύ χθες υπεγράφη από το δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απ. Καλογιάννη η σχετική σύμβαση για τη προμήθεια δυο νέων ειδικά διαμορφωμένων αυτοκινήτων για τη μεταφορά των γευμάτων από το κεντρικό μαγειρείο στους Παιδικούς σταθμούς.

Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση του βουλευτή Ν. Παπαδόπουλου με τον δήμαρχο Λαρισαίων
Επόμενο άρθρο Χρ. Κέλλας : Σύμβολα δύναμης και ψυχής οι νεφροπαθείς