Έργα Ζωής για την Ελασσόνα


 

Υπεγράφη το έργο

Για το υπόλοιπο της αποχέτευσης Ελασσόνας,

συνολικού προϋπολογισμού 4,5 εκατ. ευρώ.

 

Φράγμα αγιονερίου: την υπογραφή του έργου

υποσχέθηκε ο κ. Σκανδαλίδης

 

Συνολικά έργα αξίας πάνω από 10 εκατ. ευρώ!

      Υπεγράφη την περασμένη εβδομάδα το σύμφωνο αποδοχής των όρων ένταξης του έργου του υπολοίπου της Αποχέτευσης  Ελασσόνας, συνολικού προϋπολογισμού, 4,5 εκατ. ευρώ. Ένα έργο ζωτικής σημασίας για την Ελασσόνα, καθώς έχει να κάνει με την υγεία και την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

     Μια θετική εξέλιξη για την συνέχιση των εργασιών του Φράγματος Αγιονερίου είναι η δημόσια δέσμευση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Κώστα Σκανδαλίδη, κατά τα εγκαίνια της 5ης Πανελλήνιας Γιορτής Φέτας στην Ελασσόνα.

     Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Δημάρχου Ελασσόνας, κ. Γιώργου Πασχόπουλου,  για την απεμπλοκή του έργου και την ένταξή του σε πρόγραμμα για χρηματοδότηση δεσμεύτηκε, ότι το έργο θα ενταθεί στο Πρόγραμμα «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» και ο ίδιος θα βάλει την υπογραφή του γι’ αυτό από 01/01/2011.

     Μαζί με την μελέτη της Μεταφοράς Νερού από το Κεφαλόβρυσο προϋπολογισμού, 2,6 εκατ. ευρώ,  (το έργο  αφορά στην αξιοποίηση των πηγών του Κεφαλόβρυσου για την υδροδότηση της πόλης της Ελασσόνας και θα ολοκληρωθεί σε 15 μήνες) και μαζί με την κατασκευή της Περιμετρικής Οδού, συνολικού προϋπολογισμού 3,6 εκατ. ευρώ, (που ήδη κατασκευάζεται και θα ολοκληρωθεί σε λίγους μήνες), έρχονται το διάστημα αυτό στο Δήμο Ελασσόνας αναπτυξιακά έργα αξίας πάνω 10 εκατ. ευρώ.

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα για γκράφιτι στα σχολεία
Επόμενο άρθρο Λαοθάλασσα στην παρουσίαση του συνδυασμού του δημάρχου Ελασσόνας