Οδοντιατρικός έλεγχος για τα παιδιά της κοινότητας των ΡΟΜ


       Το Ιατροκοινωνικό Κέντρο ΡΟΜ Ν.Σμύρνης ,με  την έναρξη της σχολικής χρονιάς, όπως είναι καθιερωμένο κάθε χρόνο, πραγματοποιεί στο χώρο του οδοντιατρικό έλεγχο από εξειδικευμένο οδοντίατρο για τα παιδιά της κοινότητας των ΡΟΜ, που πρόκειται να εγγραφούν στις τάξεις του Νηπιαγωγείου και της Α΄Δημοτικού.

      Σύμφωνα και με την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, η εγγραφή των παιδιών ΡΟΜΑ στα σχολεία είναι υποχρεωτική, ανεξαρτήτως εάν είναι ή όχι εμπρόθεσμα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που οφείλουν να προσκομίσουν.

     Παρακαλούνται οι γονείς αυτών των παιδιών να προσέρχονται στο Ιατροκοινωνικό Κέντρο Ν. Σμύρνης (Αρχιμήδους 12) για τις επόμενες τρεις (3) εβδομάδες ώστε να λαμβάνουν τη βεβαίωση εγγραφής.

     Αξίζει να σημειωθεί ότι την όλη διαδικασία παρακολούθησε από κοντά η Πρόεδρος ΔΗΚΕΛ(Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Λάρισας) και Δημοτική Σύμβουλος  κα Ελένη Ξυνοπούλου η οποία είχε την ευκαιρία να συζητήσει  με το προσωπικό του Κέντρου για θέματα σχετικά με τη λειτουργία και τα προβλήματα που υπάρχουν, με στόχο την περαιτέρω επίλυσή τους.

Προηγούμενο άρθρο 5ος Πανελλήνιος Μαραθώνιος Κολυμβητικός Αγώνας «ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ»
Επόμενο άρθρο ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΠΑΤΟΛΙΑ