ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΠΑΤΟΛΙΑ


 Τα δικαστήρια της Λάρισας, το Αστυνομικό Μέγαρο, το Γηροκομείο, τις φυλακές και το νέο γήπεδο της ΑΕΛ επισκέφτηκε σήμερα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Απόστολος Παπατόλιας.

Στο πλαίσιο των επαφών του, ο κ. Παπατόλιας  ενημερώθηκε από τον Αστυνομικό Διευθυντή κ.Χαλάτση μεταξύ άλλων, για τις άριστες συνθήκες κράτησης στο νέο υπερσύγχρονο κτίριο της Αστυνομίας στη Λάρισα. Ο κ. Παπατόλιας χαρακτήρισε απολύτως ώριμο το αίτημα του Σωματείου των εργαζομένων στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, σύμφωνα με το οποίο θα πρέπει να προσαρμοστεί η δομή, η λειτουργία    και η  οργάνωση της Αστυνομίας στα νέα δεδομένα που δημιουργεί η νέα διοικητική αρχιτεκτονική του Καλλικράτη. Είναι πολύ σημαντικό, επεσήμανε ο κ. Παπατόλιας,  πλέον με τους νέους Δήμους,  να μπορέσει να δημιουργηθεί μία αστυνομία ποιο αποτελεσματική που να είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στα καθήκοντα του ελέγχου και της περιστολής της εγκληματικότητας, μία αστυνομία απαλλαγμένη από πάρεργα και ανούσια διοικητικά, γραφειοκρατικού τύπου καθήκοντα, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ συμπλήρωσε πως οι Αστυνομικοί μας θα πρέπει πλέον να επικεντρωθούν στο έργο της προστασίας και της ασφάλειας του πολίτη.

 Στο Γηροκομείο της Λάρισας, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας αναφερόμενος στο ζήτημα της σταθερής ετήσιας αύξησης της κρατικής επιχορήγησης που έθεσε η διοίκηση του Γηροκομείου, επεσήμανε πως η νέα αιρετή Περιφέρεια θα μπορεί και πρέπει να δημιουργήσει συνθήκες σωστής και αποτελεσματικής λειτουργίας του ιδρύματος, έτσι ώστε να μπορεί να επιτελέσει την αποστολή του, συντονίζοντας σε αυτή την κατεύθυνση τους φορείς και διεκδικώντας και εξασφαλίζοντας κοινοτικούς πόρους.

Ακολούθως ο κ. Παπατόλιας επισκέφτηκε τη διεύθυνση και το προσωπικό στις φυλακές της πόλης, ενώ ολοκληρώνοντας τον κύκλο των επαφών του, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της ΑΕΛ κ. Πιλαδάκη στο νέο εντυπωσιακό γήπεδο της ομάδας. Στο πλαίσιο της συνάντησής του είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί αλλά και να ενημερωθεί από τον Πρόεδρο, για την πολύ καλή πορεία των εργασιών κατασκευής του νέου γηπέδου, το οποίο όπως όλα δείχνουν πολύ σύντομα το φίλαθλο κοινό της πόλης θα μπορεί να απολαύσει.

   

Προηγούμενο άρθρο Οδοντιατρικός έλεγχος για τα παιδιά της κοινότητας των ΡΟΜ
Επόμενο άρθρο Συνάντηση Κ.Παπατόλια με την Κ.Γερακούδη