ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΓΙΑΣ – ΜΕΓΑΛΟΒΡΥΣΟΥ


 Σε φάση αποπεράτωσης βρίσκεται το έργο επισκευής του δρόμου Αγιάς – Μεγαλόβρυσου που εκτελεί η Νομαρχία Λάρισας.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο μιας μεγάλης εργολαβίας της Νομαρχίας για την επισκευή και βελτίωση οδικών αξόνων του επαρχιακού δικτύου του νομού, ασφαλτοστρώθηκε ο συγκεκριμένος δρόμος και τις επόμενες μέρες, μετά τη διαγράμμισή του θα παραδοθεί στην κυκλοφορία. Ο συγκεκριμένος δρόμος δέχεται επισκευές σε μήκος 6 χλμ. περίπου. Είχε να δεχτεί τέτοιου μεγέθους παρεμβάσεις εδώ και 20 χρόνια περίπου και είχε καταστεί επικίνδυνος για την κυκλοφορία.

  Το δρόμο επισκέφθηκε ο νομάρχης Λάρισας κ. Λουκάς Κατσαρός με κλιμάκιο μηχανικών της Νομαρχίας με επικεφαλής τον αν. διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Χρ. Λυτροκάπη, προκειμένου να διαπιστώσει την έκβαση των εργασιών. Από το νομάρχη έγιναν σημαντικές παρατηρήσεις για την επίλυση τεχνικών προβλημάτων που παρουσιάζει το έργο, προκειμένου να παραδοθεί άρτιο.

Σε δηλώσεις του ο κ. Κατσαρός τόνισε: «Η Νομαρχία Λάρισας μπορεί να καταργείται ως θεσμός στο τέλος του έτους, όμως, όπως έχω δηλώσει, θα εργάζεται μέχρι την τελευταία μέρα για να λύνει προβλήματα. Ο συγκεκριμένος δρόμος συμβάλλει και στην εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής, αλλά και βοηθάει τον τουρισμό και την επισκεψιμότητα ενός από τα ωραιότερα κομμάτια του νομού μας. Ήδη αυτό το διάστημα βρίσκονται σε εξέλιξη και άλλα έργα βελτίωσης του οδικού δικτύου σε όλο το νομό και, παρά τη δυσμενή συγκυρία, πετυχαίνουμε με καλή διαχείριση να καλύπτουμε τις ανάγκες».

Στην επίσκεψη του νομάρχη ήταν «παρών» και ο δήμαρχος Αγιάς κ. Βασίλης Κουτσιαντάς.

Προηγούμενο άρθρο Σημεία Συνέντευξης του Βουλευτή Λαρίσης Μάξιμου Χαρακόπουλου
Επόμενο άρθρο Είδαν από κοντά εξομοιωτή του F-35