Ειδήσεις

Δράση ενημέρωσης σχετικά με τους έξυπνους τρόπους προστασίας από τον ήλιο και τον καύσωνα από την 11η Το.Μ.Υ Φιλιππούπολης


Οτιδήποτε κάνει καλό στην υγεία μας, σε μικρή ποσότητα, μπορεί να κάνει κακό σε μεγάλη ποσότητα. Από αυτό τον κανόνα δεν λείπει ο ήλιος. Ο ήλιος όμως είναι φίλος μας, όταν έχουμε μια φυσιολογική έκθεση σ’ αυτόν και γνωρίζουμε τους κινδύνους που μπορεί να μας επιφέρει.

Για τον λόγο αυτό, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7/7/2023, από τις Επισκέπτριες  Υγείας της δομής, κα Κόκοβα Όλγα και κα Παραφόρου Χρυσούλα, στα παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Κατασκήνωση στην πόλη», του Δήμου Λαρισαίων, και που στεγάζεται στο 25ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, δράση ενημέρωσης για το πώς μπορούν τα παιδιά να προστατευτούν με έξυπνο τρόπο από τον ήλιο κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, με σκοπό την πρόληψη και την αποφυγή δυσμενών επιπτώσεων που μπορεί να μας προκαλέσει η υπερβολική έκθεση μας στην ηλιακή ακτινοβολία.

 

* Η δράση πραγματοποιείται με συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εντάσσεται στο ΕΣΠΑ 2014-2020 του Ε.Π. Περιφέρειας Θεσσαλίας.

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις εμπρησμών και φθορών που διαπράχθηκαν την τελευταία εβδομάδα σε περιοχή του Δήμου Τεμπών
Επόμενο άρθρο Μάξιμος: Ανάγκη ενίσχυσης της πρωτογενούς παραγωγής