Ειδήσεις

Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός προς τιμήν του Οσιομάρτυρος Νικολάου στα Βούναινα


Πλήθη πιστών συνέρρευσαν  στο Ιερό Προσκύνημα του Αγίου ενδόξου Οσιομάρτυρος Νικολάου του Νέου στα Βούναινα όπου με λαμπρότητα τελέστηκαν οι εόρτιες εκδηλώσεις στη μνήμη του Αγίου.

Αρχικά έγινε η υποδοχή αποτμήματος του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Νικολάου του Νέου ενώ εν συνεχεία εψάλλει ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής του Αγίου, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ Τιμόθεου.

Ακολούθως κλήρος και λαός μετέβησαν στον προαύλειο χώρο του προσκυνήματος όπου τελέστηκε η λιτάνευση του ιερού λειψάνου, της εικόνας του Αγίου και η Αρτοκλασία.

Τον Πανηγυρικό Εσπερινό τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κιλελέρ Αθ. Νασιακόπουλος, οι βουλευτέςΣ. Μπίζιου, Μ. Χαρακόπουλος και Β. Κόκκαλης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλελέρ Σ. Νταφόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Τρ. Τσινούλης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κιλελέρ Αχ. Βαρδακούλης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γ. Ακριβούλης, ο Πρόεδρος της ΤΚ Βουναίνων Μ. Χατζηλιάδης και μέλη του ΤΣ, και η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. Φ. Χατζηκωνσταντίνου.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ρένα Καραλαριώτου στους εκπροσώπους των ΑμεΑ: Προτεραιότητα η προστασία των ευάλωτων συμπολιτών μας
Επόμενο άρθρο Εσπερινός και προσκύνηση λειψάνων στον Άγιο Αχίλλιο