Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός προς τιμήν του Οσιομάρτυρος Νικολάου στα Βούναινα


Tags |

Πλήθη πιστών συνέρρευσαν  στο Ιερό Προσκύνημα του Αγίου ενδόξου Οσιομάρτυρος Νικολάου του Νέου στα Βούναινα όπου με λαμπρότητα τελέστηκαν οι εόρτιες εκδηλώσεις στη μνήμη του Αγίου.

Αρχικά έγινε η υποδοχή αποτμήματος του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Νικολάου του Νέου ενώ εν συνεχεία εψάλλει ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής του Αγίου, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ Τιμόθεου.

Ακολούθως κλήρος και λαός μετέβησαν στον προαύλειο χώρο του προσκυνήματος όπου τελέστηκε η λιτάνευση του ιερού λειψάνου, της εικόνας του Αγίου και η Αρτοκλασία.

Τον Πανηγυρικό Εσπερινό τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κιλελέρ Αθ. Νασιακόπουλος, οι βουλευτέςΣ. Μπίζιου, Μ. Χαρακόπουλος και Β. Κόκκαλης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλελέρ Σ. Νταφόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Τρ. Τσινούλης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κιλελέρ Αχ. Βαρδακούλης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γ. Ακριβούλης, ο Πρόεδρος της ΤΚ Βουναίνων Μ. Χατζηλιάδης και μέλη του ΤΣ, και η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. Φ. Χατζηκωνσταντίνου.