Ειδήσεις

Ρένα Καραλαριώτου στην έδρα του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας: Πάντα δίπλα στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής


«Είστε οι φύλακες-άγγελοι της ζωής, είστε οι μαχητές της πρώτης γραμμής. Το υψηλό αίσθημα ευθύνης και ο επαγγελματισμός που επιδείξατε στην τραγωδία των Τεμπών συνέβαλαν καταλυτικά στο να σωθούν ανθρώπινες ζωές. Είμαι και θα είμαι πάντα δίπλα σας, στηρίζοντας τα αιτήματά σας, προκειμένου να συνεχίσετε το πολύτιμο έργο σας», σημείωσε η υποψήφια βουλευτής Ν. Λάρισας της ΝΔ, κ. Ρένα Καραλαριώτου.

Η Λαρισαία πολιτικός επισκέφθηκε την έδρα του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με μέλη της διοίκησης και των πληρωμάτων διασωστών.

Κύριο αίτημα αποτελεί η ανανέωση του στόλου, αλλά και η ενίσχυση του προσωπικού του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας, όπως επίσης και η διαρκής, συνεχιζόμενη και άρτια εκπαίδευση των εργαζομένων, όπως σημείωσε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, ΓιάννηςΓούλας που υποδέχθηκε την υποψήφια βουλευτή.

Η κ.Καραλαριώτου είχε την ευκαιρία να μιλήσει και με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ, ΝίκοΠαπαευσταθίου, στο περιθώριο της ειδικής τιμητικής εκδήλωσης για τη βράβευση 80 εργαζομένων και μελών πληρωμάτων του ΕΚΑΒ, για την πολύτιμη συνεισφορά τους, στο έργο διάσωσης των τραυματιών του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

«Κεντρικός πυλώνας στη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, την επόμενη τετραετία, είναι οι αυξήσεις των μισθών, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, καθώς και η ενίσχυση του δωρεάν δημόσιου συστήματος Υγείας, για όλους τους πολίτες. Με την ενσωμάτωση ψηφιακών υπηρεσιών, όπως ο ψηφιακός φάκελος ασθενούς, γίνεται και η δική σας παρέμβαση πιο αποτελεσματική: σε επείγον περιστατικό, οι διασώστες του ΕΚΑΒ θα έχουν στα χέρια τους το ιατρικό ιστορικό του πολίτη που πάνε να παραλάβουν. Με την ενίσχυση του προσωπικού των νοσοκομείων, τον εκσυγχρονισμό των ΤΕΠ και των Κέντρων Υγείας, με συγκροτημένο, οργανωμένο και κοστολογημένο σχέδιο για την ενδυνάμωση του ΕΣΥ, οι πολίτες θα απολαμβάνουν υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών Υγείας», υπογράμμισε η κ.Καραλαριώτου.

Προηγούμενο άρθρο Στο ΠΓΝΛ υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ν. Λάρισας και η Άννα Βαγενά
Επόμενο άρθρο Hack the Map στη Λάρισα: Εξερευνήστε το Ιστορικό Κέντρο της Λάρισας