Ειδήσεις

Η Ανάσταση του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού σε όλες τις ενορίες του Δήμου Τεμπών


Με  λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε η εορτή των εορτών και η πανήγυρη των πανηγύρεων, η Ανάσταση του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού σε όλες τις ενορίες του Δήμου Τεμπών.

Πλήθος πιστών, μικροί και μεγάλοι, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Γιώργο Μανώλη, ο οποίος συνοδεύονταν από τη σύζυγό του, τους αντιδημάρχους κ. Παναγιώτη Γκατζόγια και Χρήστο Κρικώνη, τον πρόεδρο της κοινότητας Συκουρίου Μιχάλη Γκουντή, τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Συκουρίου κ. Όλγα Μπακαγιάννη – Φασούλα, Γιώργο Λιόγκα, Θωμά Αργυρίου, τον διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας κ. Βασίλη Βλαχογιάννη και προέδρους συλλόγων και φορέων, συμμετείχαν στην Ακολουθία της Αναστάσεως και στη συνέχεια στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Συκουρίου, κρατώντας αναμμένες λαμπάδες από το ανέσπερο φως, άκουσαν τον νικητήριο παιάνα της ζωής επί του θανάτου «Χριστός Ανέστη».

Νωρίτερα, ο Δήμαρχος κ. Μανώλης συμμετείχε στην Ακολουθία της Αναστάσεως στον οικισμό Ελιά, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, τον υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ. στο νομό Λάρισας Αθανάσιο Παιδή, τον αντιδήμαρχο Βασίλη Σίμο, τον δημοτικό σύμβουλο Αθανάσιο Καραναστάση, τον πρόεδρο της Κοινότητας Γόννων Γιώργο Μπανιώρα και τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Μπασδέκη.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος κ. Μανώλης τόνισε:

“Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες.

Επιτέλους, μετά από τρία χρόνια βρίσκουμε την καθημερινότητά μας και αυτές τις Άγιες μέρες τις γιορτάζουμε με όλα τα αγαπημένα μας πρόσωπα, τηρώντας τα έθιμα και τις παραδόσεις μας.

Για να φτάσουμε στο προσδοκώμενο, χρειάστηκε ψυχραιμία και υπομονή. Η προσπάθεια όλων μας απέδωσε καρπούς.

Χριστός Ανέστη, Χρόνια Πολλά σε όλο τον κόσμο!Εύχομαι το Άγιο Φως της Ανάστασης να γεμίσει τις ζωές όλων μας με υγεία, αγάπη και ελπίδα!”

Προηγούμενο άρθρο Παρουσίαση του μυθιστορήματος «Θείο Δώρο» της Ιωάννας Γκανέτσα στον Μύλο του Παπά
Επόμενο άρθρο Ευχές Μάξιμου Χαρακόπουλου από τον Πανάγιο Τάφο: Αναστάσιμο μήνυμα ελπίδας και επικράτησης του δικαίου