Ειδήσεις

Η Ρένα Καραλαριώτου στην εκδήλωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Λάρισας


«Φύση και άνθρωπος οφείλουν να βρίσκονται σε αρμονία. Και αυτό το γνωρίζουν πιο καλά από τον καθένα οι κυνηγοί, που περπατούν και περιπολούν στα δάση μας, που φροντίζουν για το περιβάλλον. Οι κυνηγοί αγαπούν και προστατεύουν το περιβάλλον, τη φύση, το δάσος, τα βουνά, είναι το δεύτερο σπίτι τους, γι΄αυτό και είναι οι καλύτεροι οικολόγοι. Στην πράξη, όχι στα λόγια», σημείωσε η γενική γραμματέας της ΠΕΔ Θεσσαλίας, κ.Ρένα Καραλαριώτου, στην εορταστική εκδήλωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Λάρισας , που πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθος κυνηγών.

Η Λαρισαία πολιτικός αναφέρθηκε τόσο στο σημαντικό έργο που έχει επιτελέσει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λάρισας διαχρονικά, όπως και η Κυνηγετική Ομοσπονδία, συγχαίροντας τις διοικήσεις, όσο και στη συνεργασία που είχε η ίδια, από τη θέση της ως πρώην αντιπεριφερειάρχης Λάρισας.

«Οι κυνηγοί είναι οι φύλακες του δάσους, ενώ το έργο της Ομοσπονδιακής Θηροφύλαξης είναι εξαιρετικά σημαντικό για την πρόληψη και καταστολή της λαθροθηρίας. Ακόμη οι κυνηγοί προσφέρουν στην ορθολογική διαχείριση της πανίδας, καθώς σε συνεργασία με την Πολιτεία, συμβάλουν στην αντιμετώπιση των αυξημένων πληθυσμών ζώων, όπως αγριογούρουνα, λύκοι ή στην περίπτωση της πανώλης των χοίρων. Ως αντιπεριφερειάρχης είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ στενά με τη διοίκηση και τα μέλη του Συλλόγου, σε θέματα Πολιτικής Προστασίας, μια συνεργασία που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον πρόεδρο της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας και πολύ καλό φίλο, Ευάγγελο Μπαλατσό, αλλά και στον πρόεδρο του Συλλόγου, Νίκο Κουτούλα, αλλά και διαχρονικά σε όλους τους προέδρους και τα μέλη της διοίκησης, για τις προσπάθειές και τη δράση τους. Προσωπικά δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να είμαι στο πλευρό σας. Εύχομαι καλή κυνηγετική χρονιά, χωρίς ατυχήματα, να απολαμβάνεται το χόμπυ και να συνεχίσετε να προσφέρεται στην πανίδα της χώρας» », τόνισε η Λαρισαία πολιτικός.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Μάξιμος: Οι βλαχόφωνοι εθνικοί ευεργέτες είχαν βαθιά συναίσθηση της ελληνικότητας!
Επόμενο άρθρο 1.000 νέες πινακίδες οδικής σήμανσης στο σύνολο του δικτύου του Π.Ε. Λάρισας