Ειδήσεις

1.000 νέες πινακίδες οδικής σήμανσης στο σύνολο του δικτύου του Π.Ε. Λάρισας


Στην αντικατάσταση των πινακίδων σήμανσης που έχουν καταστραφεί ή  κλαπεί στο σύνολο του οδικού δικτύου  της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός υπέγραψε σήμερα τη σύμβαση του έργου,  προϋπολογισμού 74.400 ευρώ, για την  αντικατάσταση αλλά και την ενίσχυση της  οδικής σήμανσης, με περίπου 1.000 νέες πινακίδες.

«Πρόκειται» είπε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας  «για ένα έργο ουσίας,  που αποκαθιστά την  ασφάλεια στις μετακινήσεις των ανθρώπων αλλά και την ασφάλεια στη διακίνηση των εμπορευμάτων. Το τελευταίο διάστημα  είχαμε επισημάνει ότι συντελείται ένα «οδικό έγκλημα» με  εκτεταμένες καταστροφές και κλοπές πινακίδων σε πολλά σημεία του δικτύου αρμοδιότητας μας, στην Π.Ε. Λάρισας. Καταγράψαμε όλα τα σημεία και ερχόμαστε με το νέο έργο που υπογράψαμε σήμερα να αντικαταστήσουμε αλλά και να ενισχύσουμε την οδική σήμανση  με νέες πινακίδες  πληροφοριακές, επικίνδυνων θέσεων και ρυθμιστικές. Απευθύνω έκκληση να  σταματήσουν οι δολιοφθορές που θέτουν σε κίνδυνο τις ασφαλείς μετακινήσεις» πρόσθεσε ο Περιφερειάρχης.

Προηγούμενο άρθρο Η Ρένα Καραλαριώτου στην εκδήλωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Λάρισας
Επόμενο άρθρο Συνεχίζεται η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους Τουρκίας – Συρίας από το Δ. Κιλελέρ