Ειδήσεις

Κέλλας: Η Ελλάδα έχει γυρίσει σελίδα, να μην διακοπεί η αναπτυξιακή τροχιά


«Η Ελλάδα είναι η οικονομία με τις καλύτερες επιδόσεις στην Ευρώπη», αναγνώρισαν όλοι οι ξένοι αξιωματούχοι στο παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ στο Νταβός. Η εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό έχει αλλάξει. Είναι, πλέον, κοινά αποδεκτό ότι βαδίζουμε σε αναπτυξιακή τροχιά, παρά τις δύσκολες διεθνείς συνθήκες, ενώ συνεχίζουμε να προσφέρουμε δίχτυ ασφάλειας στους πολίτες, με έμφαση στις ευάλωτες ομάδες. Αυτή η πορεία δεν πρέπει να διακοπεί το 2023».

Αυτά δήλωσε, με αφορμή την Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Θεσσαλικών Βιομηχανιών Θεσσαλίας, ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός συνεχάρη τη διοίκηση του ΣΘΕΒ για την εξωστρέφεια και τον καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζει στο οικονομικό γίγνεσθαι της Θεσσαλίας και της χώρας και καλωσόρισε τον «πιο επιτυχημένο Υπουργό Οικονομικών της Ευρωζώνης» και κεντρικό ομιλητή της εκδήλωσης, Χρήστο Σταϊκούρα.

Επεσήμανε, συγχρόνως, την αναγκαιότητα επίλυσης δύο βασικών εκκρεμοτήτων για τον επιχειρηματικό κόσμο, του ενεργειακού κόστους και της έλλειψης εξειδικευμένου προσωπικού.

«Αναγνωρίζεται η συνεχής προσπάθεια της Πολιτείας για τη μείωση των συνεπειών της ενεργειακής κρίσης σε νοικοκυριά, αγρότες κι επιχειρήσεις. Οφείλουμε να συνεχίσουμε τη στήριξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας, ώστε να παραμείνει σε τροχιά ανάπτυξης, διατηρώντας τις πολύτιμες θέσεις εργασίας», κατέληξε  ο Χρήστος Κέλλας.

 

Προηγούμενο άρθρο Εργατικό Κέντρο Λάρισας: Εργατιά-αγροτιά μια φωνή και μια γροθιά
Επόμενο άρθρο - Θανάσης Νασιακόπουλος: Δεν ωφελούν οι στείρες αντιπαραθέσεις