Ειδήσεις

Στο Συκούριο ο Χρήστος Κέλλας


«Το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων κρύβεται στα χαμόγελα των παιδιών, τα αισιόδοξα βλέμματα, τη γιορτινή διάθεση των ανθρώπων, που συνάντησα σήμερα στο Συκούριο. Το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου τονώνει την πίστη, που μας δίνει δύναμη να ξεπερνούμε τις δυσκολίες, χαρίζει απολαυστικές στιγμές, φέρνει την αγάπη στις καρδιές και μεταφέρει μήνυμα ελπίδας, αλληλεγγύης και προσφοράς για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.»

Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, ο αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, από το Συκούριο, όπου έδωσε το παρών στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου στην πλατεία της πόλης, μαζί με το δήμαρχο Τεμπών Γιώργο Μανώλη, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Μαϊμάρη, τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μιχάλη Γκουντή , τους αντιδημάρχους Ζήση Γκανάτσιο, Χρήστο Κρικώνη, Γιώργο Ντόντο, τον πρόεδρο ΔΟΠΑΠΕΠ Γιώργο Νικολάου,τον αντιπρόεδρο ΔΕΥΑΤ Χρήστο Κακαγιάννη, τον δημοτικό σύμβουλο Παναγιώτη Γκατζόγια, τους τοπικούς συμβούλους Όλγα Φασούλα Μπακαγιάννη και Γιώργο Λιόγκα.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με δημότες της περιοχής, αλλά και με  μικρά παιδιά, που γέμισαν με χαμόγελα τον χώρο της εκδήλωσης, υπογραμμίζοντας:

«Τα έθιμα και οι παραδόσεις του τόπου μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τη θρησκεία και την πίστη μας, έχουν διαμορφώσει την εθνική μας ταυτότητα και αποτελούν σταθερές της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Σ’ ένα κόσμο που αλλάζει σε διαρκή βάση, σε ένα περιβάλλον που δημιουργεί νέες προκλήσεις αλλά και ευκαιρίες, η Γέννηση του Χριστού αναγεννά την ελπίδα κι αποτελεί την αφετηρία μιας νέας πορείας με αλληλεγγύη, ειρήνη και δικαιοσύνη.

Εύχομαι ολόψυχα, καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο, με υγεία, χαμόγελα και αισιοδοξία.

Χρόνια Πολλά».

 

Προηγούμενο άρθρο Ρένα Καραλαριώτου: Τα παιδιά και τα μάτια μας
Επόμενο άρθρο Στην ετήσια γενική συνέλευση της Αμφικτιονίας των Θεσσαλών Καραγκούνηδων ο Σωτήρης Νταφόπουλος