Ειδήσεις

Κέλλας: Η Αστυνομία εγγύηση για τη Δημοκρατία


Την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας επισκέφθηκε ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, όπου είχε συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή, Αγάπιο Χαρακόπουλο.

Ο Λαρισαίος πολιτικός συζήτησε με τον κ. Χαρακόπουλο θέματα αστυνομικής επικαιρότητας, εστιάζοντας τόσο στο έργο των αστυνομικών αρχών στον Νομό Λάρισας, που σημειώνουν καθημερινά επιτυχίες και προασπίζουν τη δημόσια τάξη, όσο και στις επιτυχίες της Ελληνικής Αστυνομίας συνολικά,ανά την επικράτεια, μέσω των οποίων ενισχύεται η δημόσια ασφάλεια.

Ο Χρήστος Κέλλας, στο πρόσωπο του Διευθυντή, ευχαρίστησε όλους τους υπηρετούντες αστυνομικούς στον Νομό για την προσφορά τους στην κοινωνία. Ενημερώθηκε αναλυτικά για το συμβάν στον Λόφο Φρουρίου και ευχήθηκε περαστικά στους δύο αστυνομικούς, καταδικάζοντας την επίθεση και τονίζοντας πως τέτοια περιστατικά δεν έχουν θέση στις δημοκρατίες.

Οι κύριοι Κέλλας και Χαρακόπουλος έκαναν ιδιαίτερη αναφορά και στο ξεκίνημα της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας, η οποία πραγματοποίησε την πρώτη της υπηρεσία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, καθώς και στον νέο θεσμό, τη Δικαστική Αστυνομία, που θα αποδεσμεύσει αστυνομικό προσωπικό, το οποίο θα αξιοποιηθεί σε υπηρεσιακές ανάγκες της ΕΛΑΣ.

Ο αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, μετά τη συνάντησή του με τον Διευθυντή, συνομίλησε με στελέχη της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, εκφράζοντας τη στήριξή του στο έργο τους. Αποχωρώντας από το αστυνομικό μέγαρο, δήλωσε:

«Η Ελληνική Αστυνομία αποτελεί πυλώνα του δημοκρατικού πολιτεύματος και της έννομης τάξης. Η προσφορά και οι θυσίες των αστυνομικών για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και την εξασφάλιση της δημόσιας ειρήνης και ευταξίας είναι ανεκτίμητες και διαχρονικές.

Η Δημοκρατία και η Αστυνομία δεν εκβιάζονται και δεν τρομοκρατούνται.

Η Νέα Δημοκρατία στέκεται, σταθερά, στο πλευρό των αστυνομικών, προάγοντας την επικοινωνία μεταξύ των θεσμών και συμβάλλοντας στην ανταπόκρισή τους στις προσδοκίες της κοινωνίας».

 

 

Προηγούμενο άρθρο Στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην Κρανιά ο Δήμαρχος Τεμπών Γεώργιος Μανώλης
Επόμενο άρθρο 2ο Larissa Street Food Festival στο Πάρκο Αλκαζάρ