Ειδήσεις

2ο Larissa Street Food Festival στο Πάρκο Αλκαζάρ


Το Σεπτέμβριο θα λάβει χώρα στη Λάρισα η μεγαλύτερη γιορτή Street Food και μουσικής στη Θεσσαλία.

Από Παρασκευή έως Κυριακή  για ένα μαγικό τριήμερo 9 – 11 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα το 2ο Street Food Festival. Σε συνέχεια της πρώτης, άκρως, επιτυχημένης διοργάνωσης το 2019, στις 9 Σεπτεμβρίου, η πόλη ανοίγει τις πύλες της και υποδέχεται γευστικές προτάσεις από ολόκληρο τον πλανήτη.

Θα υπάρχουν περισσότερα από 15 περίπτερα με street food επιλογές απ΄ όλο τον κόσμο.

Το κοινό θα μπορεί ν’ απολαύσει λαχταριστά Burgers, καπνιστά κρέατα, αυθεντικά μεξικάνικα Tacos, Ναπολιτάνικη Pizza, ζυμαρικά, δροσιστικές και πρωτότυπες γεύσεις παγωτού, premium κοπές κρεάτων, Ινδικό και άλλες πολλές γεύσεις…

Επιπλέον, θα υπάρχουν μπαρ με δροσιστικά κοκτέιλ και φυσικά άφθονη μπίρα!

Ο υπέροχος χώρος του Πάρκου Αλκαζάρ θα μετατραπεί σ’ ένα τεράστιο γευστικό χώρο με επιλογές φαγητού απ’ όλο τον πλανήτη και πολλή μουσική σε μια συνεργασία του SoulFood Thessaloniki και της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού & Επιστημών, με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος, δημιουργώντας μία τριήμερη γιορτή, ανοιχτή σε όλους!

To Larissa Street Food Festival   αποτελεί μια στοχευμένη προσπάθεια να γνωρίσει το κοινό την εξαιρετική προσπάθεια που γίνεται στον χώρο της εστίασης και του street food ανά τον κόσμο και φυσικά ν’ απολαύσει γνώριμες αλλά και να δοκιμάσει καινούργιες γεύσεις που ταξιδεύουν τον ουρανίσκο. Αφήστε τις αισθήσεις σας ελεύθερες και μην χάσετε την ευκαιρία να βιώσετε αυτήν τη μοναδική κι ακαταμάχητη εμπειρία.

Την Παρασκευή, το φεστιβάλ θα λειτουργεί από τις 6 το απόγευμα μέχρι και τις 12 το βράδυ, ενώ το Σαββατοκύριακο από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 12 το βράδυ.

 Larissa Street Food Festival – Info

         Πού: Πάρκο Αλκαζάρ   

         Πότε: 9, 10 & 11 Σεπτεμβρίου

         Πόσο: Είσοδος Ελεύθερη

         Διοργάνωση: SoulFood Thessaloniki

        Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2311 | 243505

         Email: soulfoodthessaloniki@gmail.com

         Ώρες λειτουργίας:

18:00 – 00:00  | Παρασκευή (9/9)

12:00 – 00:00  | Σάββατο (10/9) & Κυριακή (11/9)

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Κέλλας: Η Αστυνομία εγγύηση για τη Δημοκρατία
Επόμενο άρθρο Μάξιμος: Ζημιές υψηλού κόστους στη ντομάτα λίγο πριν την συγκομιδή!