Ειδήσεις

Γιορτάστηκε ο Κριτσμάς στη Χαρά του Δήμου Κιλελέρ


Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή κόσμου, κατοίκων της περιοχής, εκπροσώπων του Δήμου Κιλελέρ και της τοπική κοινότητας Χαράς  αναβίωσε το παραδοσιακό έθιμο του «Κριτσμά» όπως ονόμαζαν γιορτή που ακολουθούσε το τέλος του θερισμού. Τη διοργάνωση των εκδηλώσεων είχαν η τοπική κοινότητα και ο σύλλογος γυναικών Χαράς  υπό την αιγίδα της αντιδημαρχίας Πολιτισμού.

Παρουσιάστηκε μια θεατρική αναφορά στο έθιμο υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Ακ. Μητσούλη, χόρεψε το χορευτικό συγκρότημα του πολιτιστικού μορφωτικού συλλόγου Μελίας και ακολούθησε γλέντι με λαϊκόδημοτική ορχήστρα.

Χαιρέτησαν την εκδήλωση ο Δήμαρχος Κιλελέρ Θ. Νασιακόπουλος, η βουλευτής Ε. Λιακούλη και η πρόεδρος της κοινότητας Σ. Καραπιπέρη

Παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σ. Νταφόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Αν. Ρεντζιάς, Κ. Φιλιππούλης, Κ. Χατζηκωνσταντίνου και Β. Χλιάπη –Γκουνιαρούδη, οι δημοτικοί σύμβουλοι των Δήμων Κιλελέρ και Λαρισαίων Γ. Ακριβούλης, Ζ. Ανυφαντή και Ρ. Καραλαριώτου, ο πρόεδρος του Μελισσοχωρίου Δ. Ροϊδούλης  και ο πολιτευτής της Ελληνικής Αθ. Παλιοβάιος.

 

Προηγούμενο άρθρο Κέλλας από Κραννώνα: Ύμνος στον εθελοντισμό ο Κραυξίδειος Αγώνας
Επόμενο άρθρο Μάξιμος: Αλλαγή του εκλογικού νόμου τώρα με στόχο σταθερές κυβερνήσεις