Ειδήσεις

Κέλλας από Κραννώνα: Ύμνος στον εθελοντισμό ο Κραυξίδειος Αγώνας


Από τον Κραννώνα, στέλνουμε μήνυμα ενότητας, δύναμης, αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς, καθώς με τη διοργάνωση του 3ου Κραυξίδειου Αγώνα, “μπολιάζεται” η εθελοντική δράση με τον αθλητισμό, για έναν ιερό σκοπό, την ενίσχυση της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.Σήμερα, όλοι μας συμμετέχουμε σε μια αξιέπαινη και θεάρεστη δράση».

Χαρακτηριστικό απόσπασμα από τον χαιρετισμό του αν. Γραμματέα της Κ.Ο της ΝΔ, βουλευτή ν. Λάρισας, Χρήστου Κέλλα, στο πλαίσιο του 3ουΚραυξίδειου Αγώνα, που συνδιοργάνωσαν, μεταξύ άλλων, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ  και η ΠΕΔ.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην πρόεδρο του Συλλόγου ΓυναικώνΚραννώνα, Γιούλα Ψωμουλιά, τον πρόεδρο της Τ.Κ Κραννώνα, Κώστα Τσιαγκλάνηκαι τον πρόεδρο του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων ν. Λάρισας, Αποστόλη Γούλα, για τη συνδρομή τους στη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Επιπλέον, εστίασε, στη μαζική συμμετοχή αθλητών, αλλά και απλών πολιτών στην εθελοντική δράση, τονίζοντας πως μετά από δυο χρόνια γενικών περιορισμών λόγω πανδημίας, η εθελοντική πρωτοβουλία όχι μόνο δεν ατόνησε, αλλά αντιθέτως “θέριεψε”, ενδυναμώνοντας την κοινωνική αλληλεγγύη και συνοχή.

Ειδική μνεία, έκανε, ακόμη, στο έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας – Παράρτημα Λάρισας, η οποία προάγει τον αντικαρκινικό αγώνα στη χώρα μας, υποστηρίζοντας διαρκώς με πρωτοβουλίες και δράσεις, ευάλωτες ομάδες συνανθρώπων μας.

Τέλος, ο κ. Κέλλας, τόνισε πως ο Κραυξίδειος Αγώνας Δρόμου, εκτός από το στόχο της κοινωνικής προσφοράς, που επιτελεί, αναδεικνύει τον αρχαιολογικό χώρο της περιοχής και “ταξιδεύει” τον Κραννώνα σε όλη τη χώρα, ενώ βράβευσε νικητές διαδρομών του αγώνα.

Προηγούμενο άρθρο Διημερίδα του Δικτύου Πίνδος για την κλιματική αλλαγή
Επόμενο άρθρο Γιορτάστηκε ο Κριτσμάς στη Χαρά του Δήμου Κιλελέρ