Ειδήσεις

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας


Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων η Νοσηλευτική Υπηρεσία του Γ.Ν.Λ. με την αμέριστη συμπαράσταση της Διοίκησης και του Διοικητή του Γ.Ν. Λάρισας Γρηγορίου Βλαχάκη διοργάνωσε εκδήλωση ψυχαγωγίας για το προσωπικό του Νοσοκομείου.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Λαρισαίων ερμήνευσε Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο προαύλιο του Νοσοκομείου.

Ακολούθησε  θεατρική παράσταση από την θεατρική ομάδα Τρικάλων «Άσπρο-Μαύρο» στον αύλιο χώρο, «Το δέντρο που έδινε» του SheldonAllanSilverstein. Οι ηθοποιοί Βάια Γουλοπούλου, Νοσηλεύτρια του Γ. Ν. Λάρισας και την κα Βίκυ Φραγκίδα, Εκπαιδευτικός Τρικάλων,  «ξετύλιξαν» το χάρισμα αυτών που ξέρουν να δίνουν και αυτών που ξέρουν να ανταποδίδουν με αγάπη. Μια ευαισθησία της ψυχής των Νοσηλευτών του Γ.Ν.Λάρισας, στους οποίους και αφιερώθηκε η παράσταση και το νόημα της.

Η συνέχεια είχε διαδραστικό παιχνίδι με το κοινό να ενορχηστρώνει Αι-Βασίλης έκπληξη με τα ξωτικά του και έναν σάκο γεμάτο δώρα!!

Το πνεύμα των Χριστουγέννων συνέχισε να εμπνέει με πολύ χορό και μουσική με τις ομάδες ZUMBAκαι ZUMBAKIDS, της γυμνάστριας και ZUMBAinstructor Νατάσα Αλεξάνδρου.

Το εορταστικό κλίμα συνεχίστηκε με χορευτικό δρώμενο της μοναδικής χορευτικής ομάδας της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γ.Ν.Λάρισας,  αποτελούμενη από πολύ χρυσόσκονη-κέφι-διάθεση και κυρίως αγάπη!!!

 

Προηγούμενο άρθρο Συνεχίζει να εκπέμπει στα ερτζιανά η Π.Δ.Ε. Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Μάξιμος: Αναβάθμιση των ενόπλων δυνάμεων και του γεωστρατηγικού μας ρόλου!