Ειδήσεις

Συνεχίζει να εκπέμπει στα ερτζιανά η Π.Δ.Ε. Θεσσαλίας


Στο επίκεντρο της ραδιοφωνικής εκπομπής της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας που αναμεταδίδεται  από το Δημοτικό Ρ/Σ κάθε Τρίτη και Τετάρτη στις 18:00 και την επιμελείται η εκπαιδευτικός-διοικητικός υπάλληλος της ΠΔΕ, Ντούσιου Αλεξάνδρα, βρέθηκαν αξιόλογοι  καλεσμένοι που επιβεβαίωσαν την άριστη συνεργασία της ΠΔΕ Θεσσαλίας  με θεσμικούς  φορείς της πόλης.

Την εκπομπή τίμησαν με τη παρουσία του, ο Διοικητής της Τροχαίας Λάρισας, Αστυνομικός υποδιευθυντής Βασίλης Βλαχογιάννης   που μίλησε για τη συνεργασία Τροχαίας με την  εκπαιδευτική κοινότητα σε προγράμματα κυκλοφοριακής αγωγής.

Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ-ΚΔΘ, κ. Νίκος Παπαγεωργίου και ο Γεν.Γραμματέας, Αχιλλέας Κέλλας μας ενημέρωσαν διεξοδικά για το νέο «Εξοικονομώ» και την σημαντική εθελοντική προσφορά του ΤΕΕ σε ιανό και σεισμούςαλλά και για το πρόγραμμα «Σχολικές Αυλές».

Ο Δ/ντης του ΣΔΕ Φυλακών, κ. Γιώργος Τράντας μας περιέγραψε τις δύσκολες και όμορφες στιγμές, μιας διαφορετικής εκπαιδευτικής διαδικασίας, των Φυλακών και την προσπάθεια κάποιων για επανένταξη στη κοινωνία. Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Λάρισας μέσω της Προεδρου του, κ. Ιωάννας Καραβάνα μετέφερε το πιο σημαντικό και αισιόδοξο των ημερών, της αξίας και της δύναμης της πρόληψης.

Προηγούμενο άρθρο Νέες δράσεις με κοινωνικό πρόσημο από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας