Συνεχίζει να εκπέμπει στα ερτζιανά η Π.Δ.Ε. Θεσσαλίας


Tags |

Στο επίκεντρο της ραδιοφωνικής εκπομπής της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας που αναμεταδίδεται  από το Δημοτικό Ρ/Σ κάθε Τρίτη και Τετάρτη στις 18:00 και την επιμελείται η εκπαιδευτικός-διοικητικός υπάλληλος της ΠΔΕ, Ντούσιου Αλεξάνδρα, βρέθηκαν αξιόλογοι  καλεσμένοι που επιβεβαίωσαν την άριστη συνεργασία της ΠΔΕ Θεσσαλίας  με θεσμικούς  φορείς της πόλης.

Την εκπομπή τίμησαν με τη παρουσία του, ο Διοικητής της Τροχαίας Λάρισας, Αστυνομικός υποδιευθυντής Βασίλης Βλαχογιάννης   που μίλησε για τη συνεργασία Τροχαίας με την  εκπαιδευτική κοινότητα σε προγράμματα κυκλοφοριακής αγωγής.

Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ-ΚΔΘ, κ. Νίκος Παπαγεωργίου και ο Γεν.Γραμματέας, Αχιλλέας Κέλλας μας ενημέρωσαν διεξοδικά για το νέο «Εξοικονομώ» και την σημαντική εθελοντική προσφορά του ΤΕΕ σε ιανό και σεισμούςαλλά και για το πρόγραμμα «Σχολικές Αυλές».

Ο Δ/ντης του ΣΔΕ Φυλακών, κ. Γιώργος Τράντας μας περιέγραψε τις δύσκολες και όμορφες στιγμές, μιας διαφορετικής εκπαιδευτικής διαδικασίας, των Φυλακών και την προσπάθεια κάποιων για επανένταξη στη κοινωνία. Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Λάρισας μέσω της Προεδρου του, κ. Ιωάννας Καραβάνα μετέφερε το πιο σημαντικό και αισιόδοξο των ημερών, της αξίας και της δύναμης της πρόληψης.