Ειδήσεις

Σε εξέλιξη έργα 22,1 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στο Δήμο Ελασσόνας


Τις ευχές του Δημάρχου Ελασσόνας Νίκου Γάτσα για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς δέχτηκε στο γραφείο του ο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. Πέρα από τις ευχές είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και για τα έργα που υλοποιεί, χρηματοδοτεί και δρομολογεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας  στις περιοχές της Ελασσόνας. Ο Δήμαρχος Ελασσόνας συνοδευόταν από τον Αναπληρωτή Δήμαρχο Ελασσόνας Δημήτρη Καρανίκα, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιάννη Δραγατσίκη και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Νάνο.

«Με το Δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Γάτσα συνεργαζόμαστε και υλοποιούμε σημαντικά έργα στην περιοχή της Ελασσόνας. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας με ένα ολοκληρωμένο σχεδιασμό έχει σε εξέλιξη έργα συνολικού προϋπολογισμού 22,1 εκατ. ευρώ που αφορούν την βελτίωση των οδικών υποδομών, των αθλητικών εγκαταστάσεων, της αντιπλημμυρικής προστασίας, της αποχέτευσης , την ανέγερση νέου νηπιαγωγείου και της ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων σε περιοχές του Δήμου Ελασσόνας. Παράλληλα δρομολογούμε νέα έργα με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας σημείωσε «Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό για την αποτελεσματική συνεργασία μέσα από την οποία οδηγούμαστε σε έργα που έχει ανάγκη η περιοχή μας. Συνεχίζουμε και τη νέα χρονιά με νέα έργα τα οποία δρομολογεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας και έρχονται να προστεθούν σε εκείνα που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη και οδηγούν στην αναβάθμιση των υποδομών του Δήμου μας».

Προηγούμενο άρθρο Κέλλας: Ο εμβολιασμός, η λύση για την πανδημία
Επόμενο άρθρο Ομιλία της Άννας Βαγενά στη Βουλή για τον Προϋπολογισμό του 2022