Ειδήσεις

Το δήμαρχο Τεμπών επισκέφθηκε ο περιφερειακός σύμβουλος Πέτρος Τσακνάκης


Ο περιφερειακός  σύμβουλος της Παράταξης «Η Θεσσαλία στην καρδιά μας», Πέτρος Τσακνάκης, επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Τεμπών κ. Γιώργο Μανώλη, προκειμένου να γνωρίσει τη νέα δημοτική Αρχή και να ενημερωθεί για θέματα που άπτονται της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Τεμπών.

Οι αλλαγές στο νόμο για την Αυτοδιοίκηση, τα οικονομικά του δήμου, καθώς και τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και αυτά που προγραμματίζονται για να κατατεθούν στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών, ήταν τα σημαντικότερα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση του περιφερειακού συμβούλου κ. Πέτρου Τσακνάκη και του δημάρχου Τεμπών κ. Γιώργου Μανώλη. Οι συνέπειες από τον πρόσφατο σεισμό, που έπληξε την περιοχή του Τυρνάβου και της Ελασσόνας, καθώς και την ευρύτερη περιοχή του δήμου Τεμπών απασχόλησαν επίσης τη συζήτηση.

Η συνάντηση έκλεισε, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας του κορωνοϊού, με τον δήμαρχο Τεμπών να ενημερώνει τον περιφερειακό σύμβουλο για το πρόγραμμα των εμβολιασμών στο δήμο του.

Ο κ. Τσακνάκης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ. Μανώλη, για την λεπτομερή ενημέρωση και δήλωσε ότι θα είναι δίπλα στη δημοτική Αρχή, καθώς και στους δημότες του δήμου Τεμπών, όχι μόνο με την ιδιότητα του περιφερειακού συμβούλου, αλλά και με την υπαλληλική του ιδιότητα.

Προηγούμενο άρθρο Άννα Βαγενά: Ο πραγματικός υπεύθυνος για το έγκλημα στον Ερυθρό Σταυρό
Επόμενο άρθρο Κέλλας: Άρση της αδικίας στην παραχώρηση αγροτεμαχίων της πρώην λίμνης Κάρλας