Ειδήσεις

Δήμος Τεμπών: Παράταση τελών κυκλοφορίας


Άνοιξε από την Παρασκευή 13-11-2020 η ηλεκτρονική εφαρμογή του TAXISnet μέσω της οποίας οι ιδιοκτήτες επιβατηγών Ι.Χ. Αυτοκινήτων και Φορτηγών θα μπορούν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας του 2021 με ημερομηνία εξόφλησης έως την 31η Δεκεμβρίου του 2020.

Επειδή η χώρα μας διανύει ίσως την πιο δύσκολη περίοδο της πανδημίας COVID-19 με τους πολίτες να προσπαθούν να προφυλάξουν την υγεία τους, πάνω απ’ όλα, και ακολούθως τις επιχειρήσεις τους και μέσα από όλους τους περιορισμούς για λόγους προστασίας από τον ιό, σαφώς και δεν θα είναι εύκολο να ανταποκριθούν στην πληρωμή των τελών κυκλοφορίας έως το τέλος του έτους.

Σαν Δήμος Τεμπών στηρίξαμε επιχειρήσεις με αποφάσεις απαλλαγής τελών καθαριότητας, φωτισμού και δημοτικών μισθωμάτων και θα επαναλάβουμε τα ίδια μέτρα στο μέλλον εφόσον χρειαστεί, σύμφωνα πάντα με τις οικονομικές δυνατότητες του Δήμου.

Ως εκ τούτου, με επιστολή μου προς τους βουλευτές του Νομού Λάρισας, κ.κ. Στέλλα Μπίζιου, Μάξιμο Χαρακόπουλο και Χρήστο Κέλλα, επισήμανα το σοβαρό αυτό ζήτημα για τους πολίτες προσδοκώντας να μεταφέρουν άμεσα στον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο  Σταϊκούρα την ανάγκη να υπάρξει παράταση τουλάχιστον δύο μηνών ώστε να διευκολυνθούν οι πολίτες και να μην αναγκαστούν να παραδώσουν τις πινακίδες, πράγμα που σημαίνει ότι και το κράτος θα χάσει έσοδα και ο πολίτης θα μείνει χωρίς μεταφορικό μέσο.

Με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών και τη στήριξη των επιχειρήσεων του Δήμου μας, θα προσπαθώ πάντα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Με τιμή,

 

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών

του Δήμου Τεμπών

Μητσογιάννης Νικόλαος

Προηγούμενο άρθρο Δήμος Κιλελέρ: Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης του κορωνοϊού, την Πέμπτη στη Νίκαια
Επόμενο άρθρο Καραλαριώτου: Τάμπλετ σε μαθητές της Λάρισας