Ειδήσεις

Δήμος Κιλελέρ: Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης του κορωνοϊού, την Πέμπτη στη Νίκαια


Ο Δήμος Κιλελέρ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον ΕΟΔΥ πρόκειται να πραγματοποιήσει δωρεάν ταχεία εξέταση ανίχνευσης (Rapidtest) του κορωνοϊού σε όσους δημότες του το επιθυμούν την Πέμπτη  19 Νοεμβρίου από τις 10:00 το πρωί έως τις 3:00 το μεσημέρι στον χώρο όπου γίνεται η λαϊκή αγορά απέναντι από τον ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου και το Δημαρχείο της Νίκαιας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προσέρχονται με τα αυτοκίνητά τους, μέχρι δύο άτομα, χωρίς να κατεβαίνουν από αυτά, τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας, ώστε να ελεγχθούν από μεικτά κλιμάκια του ΕΟΔΥ.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος κατέγραψε τα εξής: «Ευχαριστώ δημόσια τον ΕΟΔΥ και την Περιφέρεια Θεσσαλίας  που σε συνθήκες έξαρσης της πανδημίας ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κιλελέρ για την πραγματοποίηση, υπό απόλυτα ασφαλείς συνθήκες, τεστ ταχείας ανίχνευσης του κορωνοϊού. Τονίζω με σαφήνεια ότι η  συνεργασία μας από την πρώτη ημέρα εμφάνισης του ιού ήταν αδιάλειπτη και ιδιαίτερα επιτυχημένη. Είμαι πεπεισμένος ότι τα  τεστ που θα γίνουν στον πληθυσμό του Δήμου μας θα καταγράψουν με ενάργεια την επιδημιολογική εικόνα στην ευρύτερη περιοχή μας. Για να νικήσουμε τον covid 19 πρέπει να δώσουμε ενωμένοι τη μάχη χρησιμοποιώντας ο καθένας τα δικά του όπλα. Μόνο έτσι το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει».

Προηγούμενο άρθρο 8 θετικά κρούσματα στα Φάρσαλα σε σύνολο 253 δειγμάτων
Επόμενο άρθρο Δήμος Τεμπών: Παράταση τελών κυκλοφορίας