Περιόδευσε στη Λαϊκή Αγορά Τυρνάβου ενώ επισκέφτηκε και τον Εμπορικό Σύλλογο


 Τον Τύρναβο επισκέφτηκε  ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Απόστολος Παπατόλιας, συνοδευόμενος από την υπ. Αντιπεριφερειάρχη κ.Λιακούλη καθώς και υπ. Περιφερειακούς Συμβούλους της αυτοδιοικητικής παράταξης «Θεσσαλών Δύναμη».

 Αρχικά, ο κ.Παπατόλιας επισκέφτηκε τη λαϊκή αγορά της περιοχής, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παραγωγούς και πολίτες.

Ακολούθησε σύσκεψη στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου της περιοχής, όπου εξετάστηκαν σειρά θεμάτων όπως το θέμα της εισόδου της πόλης και η σύνδεσή της  με την Εθνική οδό, της ανακατασκευής της ιστορικής γέφυρας που βρίσκεται στην είσοδο του Τυρνάβου και σήμερα βρίσκεται υπό κατάρρευση, αφού έγιναν με εξαιρετικά πρόχειρο τρόπο οι όποιες παρεμβάσεις σε αυτή. Εξετάστηκαν επίσης τα θέματα των Ρομά και της ομαλής ένταξής τους στην κοινωνία με πρώτο αυτό της εκπαίδευσης των παιδιών, συζητήθηκε η αναγκαιότητα της κατασκευής σύγχρονων σχολικών υποδομών στην εκπαίδευση, καθώς και το θέμα του πολεοδομικού σχεδιασμού, που αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για τον κ. Παπατόλια στη νέα Αιρετή Περιφέρεια, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, στο πλαίσιο της σύσκεψης. Παράλληλα συζητήθηκε το ζήτημα της ορθής διαχείρισης των υπογείων υδάτων, με τον εμπλουτισμό του Τιταρίσιου. Μάλιστα, όπως σημείωσε στο θέμα αυτό ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, η υλοποίηση της σχετικής μελέτης θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα στη νέα Αιρετή Περιφέρεια, προκειμένου να λυθεί το συντομότερο δυνατό ένα πρόβλημα που σήμερα έχει σαν αποτέλεσμα σημαντικές απώλειες υδάτων, που οφείλονται μεταξύ άλλων και στις παράνομες αδειοδοτήσεις Γεωτρήσεων.

Στο ζήτημα του παρεμπορίου, ο κ. Παπατόλιας εμφανίστηκε κατηγορηματικός, ξεκαθαρίζοντας, όπως άλλωστε επισημαίνεται και στο πρόγραμμα της αυτοδιοικητικής παράταξης «Θεσσαλών Δύναμη», πως  θα αξιοποιήσει κάθε μέσο στην κατεύθυνση αντιμετώπισης του, με τον καλύτερο συντονισμό των δυνάμεων Περιφέρειας και Δήμων, με καλύτερη στελέχωση των υπηρεσιών και αύξηση των ελέγχων στην αγορά.      

Προηγούμενο άρθρο ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΠΑΤΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΕΜΠΩΝ
Επόμενο άρθρο Ο Δεκάλογος των Θεσσαλών προς τον Πρωθυπουργό