ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΠΑΤΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΕΜΠΩΝ


 Με αφορμή το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο δρόμο των Τεμπών και τη χθεσινή βραχόπτωση, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Απόστολος Παπατόλιας, που επισκέφτηκε σήμερα το σημείο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εκτιμούμε ότι πρέπει να καταβληθεί, κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε μετά από την έγκαιρη και τεκμηριωμένη αξιολόγηση των αιτίων της βραχόπτωσης, να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την άμεση παράδοση του δρόμου στην κυκλοφορία. Οι πολίτες έχουν ανάγκη αφενός να αισθάνονται ασφαλής στις διακινήσεις τους και να μην επιβαρύνεται περεταίρω η κίνηση σε αστικές περιοχές, που επιβαρύνθηκαν όπως είναι γνωστό με το παραπάνω το τελευταίο χρονικό διάστημα.

 Αυτή την ώρα χρειάζονται έργα και όχι δηλώσεις, για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα. Παράλληλα οι δημόσιες δηλώσεις όλων μας θα πρέπει να χαρακτηρίζονται από αυτοσυγκράτηση. Όποιος σπέρνει ανασφάλεια στους πολίτες, για να καλύψει τη δική του εκλογική ανασφάλεια, δεν προσφέρει υπηρεσίες ούτε στην τοπική κοινωνία, ούτε στους επαγγελματίες της περιοχής.

Αμείλικτο προκύπτει το ερώτημα:

Δεν αποτελεί συμβατική υποχρέωση της κατασκευάστριας εταιρίας, η ασφαλής διέλευση οχημάτων και πολιτών από το επίμαχο σημείο; Προφανώς και αποτελεί. Στην πράξη όμως δεν τηρείται. Και ενώ η Εταιρεία είναι ανακόλουθη ως προς τις υποχρεώσεις της που έχουν να κάνουν με το κορυφαίο ζήτημα της ασφάλειας, πρόλαβε να επιβάλει αυξήσεις στην τιμή των διοδίων για ένα έργο ανύπαρκτο για την ώρα. Οι ευθύνες όμως είναι κυρίως πολιτικές, έχουν συγκεκριμένο ονοματεπώνυμο και βαρύνουν την προηγούμενη Κυβέρνηση. Και αυτό το γνωρίζουν οι πολίτες».      

Προηγούμενο άρθρο Στα Βρυσιά Φαρσάλων ο Έκτορας Νασιώκας
Επόμενο άρθρο Περιόδευσε στη Λαϊκή Αγορά Τυρνάβου ενώ επισκέφτηκε και τον Εμπορικό Σύλλογο