Μονοπάτι για περίπατο στον Πηνειό


 Η ΔΕΥΑΛ κατασκεύασε περιπατητικό μονοπάτι που ξεκινά από τις εγκαταστάσεις της και προβλέπεται να φθάσει ως το Κουτσόχερο.

 Πρόκειται για μια ήπια παρέμβαση δίπλα στην όχθη του Πηνειού.

Προς το παρόν τελείωσε η Α΄ φάση. Κατασκευάστηκε μονοπάτι μήκους 1,5 χλμ., από 3Α και κεραμιδόχωμα (κουρασάνι), με αυτεπιστασία της ΔΕΥΑΛ.

Όπως ανακοινώθηκε σχετικά, το μονοπάτι θα συνδέσει τους ήδη διαμορφωμένους πεζόδρομους της πόλης, που ξεκινούν από την περιοχή των Αμπελοκήπων με τη ΔΕΥΑΛ, ακολουθώντας το ανάγλυφο της όχθης του ποταμού. Έτσι θα αποτελέσει πόλο έλξης των φυσιολατρών συμπολιτών μας που θα θέλουν να ασκηθούν απολαμβάνοντας τη φύση.

Το μέρος του μονοπατιού που εκτελέστηκε ήδη, επισκέφθηκαν προχθές ο δήμαρχος κ. Κ. Τζανακούλης, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΛ κ. Κώστας Καλαμπαλίκης, ο γενικός διευθυντής κ. Απόστολος Μπαλογιάννης και ο διευθυντής της υπηρεσίας διαχείρισης δικτύων κ. Δ. Σαββοργινάκης.

Κατά την επίσκεψη διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για μια ήπια με σεβασμό στο περιβάλλον παρέμβαση και επιβεβαιώθηκε η πρόθεση να ολοκληρωθεί σύντομα ολόκληρη η διαδρομή.

Προηγούμενο άρθρο ΌΛΑ, ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ... ΚΑΡΔΙΑ
Επόμενο άρθρο Να γίνει η Λάρισα Δήμος της διαφάνειας και της συμμετοχής