Ειδήσεις

Κέλλας: Αποδεικνύουμε ότι πλέον υπάρχει κράτος παντού


Την ευκαιρία να συγχαρεί τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για το μέχρι τώρα έργο του, είχε ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, με δήλωσή του στα γραφεία της ΝΟΔΕ Λάρισας, παρουσία, εκτός του κ. Χρυσοχοίδη, του Προέδρου κ. Χρήστου Καπετάνου και κομματικών στελεχών.

«Με την εμπέδωση τους αισθήματος ασφάλειας σε όλους τους χώρους και με τους αυξημένους ελέγχους στα θαλάσσια σύνορά μας, αποδείξαμε πλέον ότι υπάρχει κράτος παντού» τόνισε ο Λαρισαίος πολιτικός, ο οποίος εξέφρασε, μετά και τη σύσκεψη που προηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι «δεν θα δημιουργηθεί νέα δομή φιλοξενίας στο Κυψελοχώρι και δεν θα επιβαρυνθεί περαιτέρω η δομή του Κουτσόχερου».

Ταυτόχρονα, ζήτησε από τον αρμόδιο Υπουργό να τηρηθούν οι δεσμεύσεις, ώστε να προχωρήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα η διαδικασία για τους αιτούντες άσυλο και να υπάρξει άμεση επαναπροώθησή τους στην Τουρκία, εφόσον απορρίπτεται η αίτηση τους.

Τέλος, ο αν. Γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, σχολιάζοντας την υπόλοιπη επικαιρότητα, στάθηκε στην οικονομία, τονίζοντας ότι «θα πρέπει γρήγορα μέσα από τους ρυθμούς ανάπτυξης, που επιδιώκει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, να γίνουν επενδύσεις, να δημιουργηθούν νέες δουλειές και να στηριχθεί η μεσαία τάξη».

Προηγούμενο άρθρο Αναβαθμίζεται και αξιοποιείται μέσω του ΕΣΠΑ το Γενί Τζαμί
Επόμενο άρθρο Προετοιμασίες για το μεγάλο συνέδριο των σημαντικών πόλεων της Ευρώπης