Ειδήσεις

Ο Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα


Ο Μύλος Ματσόπουλου μεταμορφώνεται και σε περίπου δυο μήνες θα ανοίξει τις πύλες του για να υποδεχτεί τους χιλιάδες επισκέπτες που προγραμματίζουν να επισκεφθούν την πόλη των Τρικάλων.

Για 9η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala Α.Ε. διοργανώνουν το μεγαλύτερο δωρεάν Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας.

Ο Μύλος των Ξωτικών, στα 8 χρόνια λειτουργίας του, με σταθερή φιλοσοφία για Δωρεάν είσοδο και δράσεις στο πάρκο, κατάφερε να γίνει η Ελληνική πρωτεύουσα των Χριστουγέννων και να δώσει την δυνατότητα για λίγες στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς την περίοδο των γιορτών.

Η 9η διοργάνωση έχει ήδη ξεκινήσει και προετοιμάζει ένα ακόμη εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η ανανεωμένη θεματολογία, η αναδιαμόρφωση του πάρκου και η λειτουργία του Μύλου, θα ευχαριστήσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, κάτι καινούριο συμβαίνει στον Μύλο των Ξωτικών. Η διασημότερη Χριστουγεννιάτικη ιστορία, ο Καρυοθραύστης, ένα παραμύθι του Γερμανού συγγραφέα Έρνστ Χόφμαν το οποίο μετά από αρκετά χρόνια ο Ρώσος συνθέτης  Πιοτρ Ιλίτς Τσαϊκόφσκι συνέθεσε και το έκανε μπαλέτο σε δυο πράξεις, θα μας χαρίσει μοναδικές και παραμυθένιες εμπειρίες φέτος, στο μεγαλύτερο και ομορφότερο Χριστουγεννιάτικο πάρκο.

Φέτος ο Μύλος των Ξωτικών ανοίγει τις πύλες του στις 29 Νοεμβρίου και θα λειτουργεί μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2020, καθημερινά από τις 10:00 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ.

Ο Μύλος των Ξωτικών αλλά και ολόκληρη η πόλη είναι έτοιμοι να υποδεχτούν αλλά και να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες μας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδας μας www.milosxotikon.gr η καλέστε στο 24310 38890.

Προηγούμενο άρθρο Οικοδόμοι: Απαντάμε αποφασιστικά στα μέτρα καταστολής των αγώνων
Επόμενο άρθρο Παρέμβαση Κέλλα για τα καστανοπερίβολα του Κισσάβου