ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ


 Στη διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων στο κέντρο και σε τέσσερις συνοικίες της Λάρισας συνολικής έκτασης έξι περίπου στρεμμάτων, προχωρά η δημοτική αρχή. Την περασμένη Παρασκευή υπεγράφη η σχετική σύμβαση ανάμεσα στο δήμαρχο Λαρισαίων Κ. Τζανακούλη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας (κοινοπραξία Συνάπαλος κ. Σια – Δ. Αρχοντής).

 Πρόκειται για μια εκτεταμένη διαδικασία διαμόρφωσης μικρών κοινόχρηστων χώρων στους οποίους προβλέπεται να γίνουν εκσκαφές, δημιουργία υπόβασης, επίστρωση σκυροδέματος, πλακοστρώσεις με πλάκες τσιμέντου, επιστρώσεις με κυβόλιθους, τοποθέτηση διακοσμητικών κρασπέδων για οριοθέτηση του χώρου πρασίνου, τοποθέτηση καθιστικών, επενδύσεις με διακοσμητικές εμφανείς δρομικές πλινθοδομές, επικαλύψεις με ξυλεία, τοποθέτηση οργάνων παιδικής χαράς και φυσικά εκτεταμένη φύτευση . Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 540.000 ευρώ και το κόστος θα καλυφθεί από ίδιους πόρους και τους ΚΑΠ.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους παρακάτω κοινόχρηστους χώρους: Καραολή και Κατσίγρα (Νεάπολη), ανάχωμα Γρηγοροπούλου (Αμπελόκηποι) , Κ.Χ οδού Νίκης (κέντρο) , Θεοφράστου και Τζ. Καρέζη (Ν. Πολιτεία), Δρόση και Σικελιώτη (Ν. Πολιτεία), Δουβρουτσίου και Τάσσου (Ν. Πολιτεία), Καραολή και Πρ/φκη Τρικάλων(Νεάπολη), Σαρίμβεη και Καρδίτσης (Νεράιδα), Θέμελη και Βουγιουκλάκη (Ν. Πολιτεία).

Προηγούμενο άρθρο Εκδήλωση για σωματικά κύτταρα στο γάλα
Επόμενο άρθρο Ίδρυση ιατρείων “διαβητικού ποδιού” ζητά η Ηρ. Διώτη