Το έργο του Ελληνικού Οργανισμού Περιβάλλοντος


 Ο Ελληνικός Οργανισμός Περιβάλλοντος (Ε.Ο.Π.), ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, συνεργάζεται με τους κατά τόπους εταίρους, φορείς, κυβερνήσεις και πολίτες, με στόχο την προώθηση σχεδίων δράσης για την προστασία των φυσικών πόρων και την ελαχιστοποίηση των αρνητικών επιπτώσεων στο κλίμα του πλανήτη από τις ενέργειες των ανθρώπων, παράλληλα με τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των κοινωνιών.

 O Ο Ελληνικός Οργανισμός Περιβάλλοντος συμμετέχοντας ενεργά σε κάθε προσπάθεια που έχει σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος και την ενημέρωση των πολιτών αποσκοπώντας στην ενίσχυση ανάληψης δράσης όλων μας γύρω από περιβαλλοντολογικά θέματα.

Ο Ε.Ο.Π. συντάσσει τις δυνάμεις του σε αυτόν τον αγώνα, με το ζωτικότερο κομμάτι της κοινωνίας, τη νεολαία και συνδιοργανώνει  με τη ΔΑΠ – ΝΔΦΚ του ΤΕΙ Λάρισας, ημερίδα με θέμα «Περιβάλλον: Υποχρεώσεις, Δικαιώματα, Ευθύνες» την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010  και ώρα 10.00, στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ Λάρισας.

Στόχος της ημερίδας είναι η ενεργοποίηση των εκπαιδευτικών, αλλά και  η ευαισθητοποίηση των σπουδαστών και στη συνέχεια της κοινής γνώμης.

 Αξίζει να σημειωθεί πως οι ομιλητές εκτός από την πρόεδρο του Ελληνικού Οργανισμού Περιβάλλοντος Θέκλα Παρασκευούδη, θα είναι μέλη του έγκριτου επιστημονικού προσωπικού του ΤΕΙ Λάρισας, ο κ. Ντιούδης Πασχάλης, η κα Βογιατζή – Καμβούκου Ελένη, ο κ. Αυγουστίνος Αυγουστής, ο κ. Παπαχατζής Αλέξης και ο κ. Πετρωτός Κώστας.

Επίσης, ο Ελληνικός Οργανισμός Περιβάλλοντος συνεισφέρει και με την ευγενική χορηγία φυτών που θα δοθούν από τους υπευθύνους του ΕΟΠ σε όλους τους συμμετέχοντες.

 

Προηγούμενο άρθρο Υπογράφηκε σύμβαση ανάπλασης της πλατείας Φιλιππούπολης
Επόμενο άρθρο Ολοκληρώθηκε η ημερίδα με θέμα το <Περιβάλλον>