Ειδήσεις

Ασφαλίστε τις εξαγωγές σας – Κίνδυνοι αλλά και εργαλεία ενίσχυσης


Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ) και ο Οργανισμός Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (ΟΑΕΠ)  διοργανώνουν την Πέμπτη 20 Ιουνίου και ώρα 17:00, εκδήλωση με θέμα «Ασφαλίστε τις εξαγωγές σας», στις εγκαταστάσεις του ΣΘΕΒ (Λεωφ. Καραμανλή και Βιομηχανίας, Λάρισα).

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί ο τρόπος που λειτουργεί η ασφάλιση πίστωσης και το γεγονός ότι είναι διαθέσιμη ανεξαρτήτου μορφής της εταιρίας. Οι παρευρισκόμενοι θα γνωρίσουν τις υπηρεσίες του ΟΑΕΠ για την ασφάλιση των εξαγωγικών πιστώσεων στόχος του οποίου είναι η ενίσχυση των ελληνικών εξαγωγών συνυπολογίζοντας τις ανάγκες της αγοράς και θα ενημερωθούν για το εκθεσιακό πρόγραμμα του Enterprise Greece.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Κ. Παπαπαναγιώτου, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του ΟΑΕΠ για την ασφάλιση εξαγωγικών πιστώσεων ως εργαλείο προσέλκυσης πελατών και χρηματοδότησης και ο κ. Γ. Παπαστεργιόπουλος Διευθυντής Πληροφόρησης και Υποστήριξης Επιχειρήσεων του Enterprise Greece που θα ενημερώσει για τις εξαγωγικές ευκαιρίες, την ανοδική πορεία των ελληνικών εξαγωγών και τις δράσεις του οργανισμού.

Δεν θα υπάρξει κόστος συμμετοχής.

 

Προηγούμενο άρθρο Δ. Κιλελέρ: Καθαρισμός Οικοπέδων
Επόμενο άρθρο Στο συνέδριο του ΣΕΒΕ ο Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης