Ειδήσεις

Ρένα Καραλαριώτου: Είμαστε υπερήφανοι για τον αγώνα και το όραμά μας


«Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους τους πολίτες που μας στήριξαν με την ψήφο τους. Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι η φωνή τους θα ακούγεται καθαρά μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο της Πόλης. Θα στηρίζουμε ό,τι θετικό γίνεται για την πόλη και θα είμαστε απέναντι στην απραξία και ό,τι αρνητικό πάει να γίνει», τόνισε στις δηλώσεις της η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά», Ρένα Καραλαριώτου.

«Οι πολίτες αποφάσισαν. Θέλω να συγχαρώ τον κ. Καλογιάννη για την επανεκλογή του και να του ευχηθώ να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να πάει τη Λάρισα Μπροστά. Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους τους πολίτες που μας στήριξαν με την ψήφο τους. Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι η φωνή τους θα ακούγεται καθαρά μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο της Πόλης. Θα στηρίζουμε ότι θετικό γίνεται για την πόλη και θα είμαστε απέναντι στην απραξία και ό,τι αρνητικό πάει να γίνει.

Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους που συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια της παράταξης. Τους συνεργάτες μου, τους φίλους μου, την οικογένειά μου και πάνω από όλα τη μητέρα μου. Τους ευχαριστώ που με συνόδεψαν σε αυτό το υπέροχο ταξίδι.

Δώσαμε έναν υπέροχο αγώνα, καταθέσαμε ένα καινοτόμο πρόγραμμα, ό,τι είχαμε να πούμε το είπαμε δημόσια, υπεύθυνα, με επιχειρήματα και όχι ψιθυριστά και πίσω από την πλάτη.

Είμαστε υπερήφανοι, υπηρετούμε αρχές και αξίες, αγωνιζόμαστε για το όραμα μας για την πόλη της καρδιά μας. Σας ευχαριστώ», είπε η κ.Καραλαριώτου.

 

Προηγούμενο άρθρο Εξάρτηση από ψυχοτρόπες ουσίες ή τυχερά παιχνίδια
Επόμενο άρθρο Στεντόρειο μήνυμα - Του Μάξιμου Χαρακόπουλου