Το ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο στην Ελασσόνα


 Στην Ελασσόνα, στο «Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο», την Τρίτη 7  Σεπτεμβρίου, το βράδυ στις 9μ.μ, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό και σε συνεργασία με την Κ.Ε.Δ.Ε, το «Θέατρο Τεχνών»-Λάρισας, θα δόση την παράσταση που είχε αναβληθεί,  πρίν  λίγες μέρες, με την ξεκαρδιστική κωμωδία:

                                      «Ο  ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗΣ», 

Ένα έργο βασισμένο στην κλασική κωμωδία του Μολιέρου «Ο Ταρτούφος» σε μια σύγχρονη διασκευή και σκηνοθετική επιμέλεια του Στέλιου Ντικούλη, και Μουσική του Γιούρι Στούπελ.

 Μία κωμωδία όπου…ξεδιπλώνεται, με ανάγλυφο τρόπο, η υποκρισία. Ένας «μαϊμού εκπρόσωπος», του Θεού,  ιδεών και αξιών εμπαίζει τους πάντες και τα πάντα. «..Δεν έχει στην κυριολεξία..τον Θεό του…!!!» Χωρίς κανένα ηθικό φραγμό και  γνωρίζοντας  πολύ  καλά την δική του κενότητα, εκμεταλεύεται την άγνοια και το θρησκευτικό συναίσθημα αλλά και την αφέλεια των συνανθρώπων  του. Εισβάλει έτσι  απρόσκλητος, στο σπίτι τους και με το ¨έτσι θέλω…¨, γίνεται με τον πιο αχρείο τρόπο, κυρίαρχος και αφεντικό , φέρνοντας στην κυριολεξία μετά από μια σειρά τραγελαφικών καταστάσεων…τα πάνω …κάτω…?  

Τους ρόλους  του  έργου, ερμηνεύουν οι:  Στέλιος Ντικούλης, Δημήτρης Φωτίου, Βάνα  Καταραχιά,  Βασιλική  Δούφα ,  Γιώργος  Αλβανός,  Μαρκέλα Παπαρίζου  και  Χριστίνα Χαλεπούδη.

Προηγούμενο άρθρο Πανελλαδική σύσκεψη στη Λάρισα
Επόμενο άρθρο Εκδήλωση πρωτοβουλίας «736 ιδέες για ένα όνειρο