Ειδήσεις

Το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Κιλελέρ παρουσιάζει το έργο Η Μπιζού είναι αλλού


Το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Κιλελέρ , όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, πιστό στο ραντεβού του με τους φίλους του θεάτρου παρουσιάζει δύο θεατρικές παραστάσεις.

Η πρώτη παράσταση είναι η εξωφρενική κωμωδία του Ευγένιου Λαμπίς , “Η Μπιζού είναι αλλού” , και θα παρουσιαστεί το Σάββατο και την Κυριακή 4 και 5 Μαΐου 2019 και ώρα 21.15 στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας.

«Δυο μεγαλοαστικά ζευγάρια , οι άντρες αναγνωρισμένοι ιατροί , ένα επιστημονικό συνέδριο που μετατράπηκε σε μία ξέφρενη νύχτα στα κακόφημα νυχτερινά μαγαζιά της εξίσου κακόφημης οδού Μερλίν , οι γυναίκες που μέσα στον γενικό πανικό αρχίζουν να μιλάνε ανάποδα , μία υπηρέτρια που προσπαθεί να τις ξορκίσει , ένα σκυλάκι που χάθηκε και ο αστυνομικός που το ψάχνει , ένας φόνος στην κακόφημη οδό Μερλίν και ο αστυνομικός διευθυντής που αναζητά τους ενόχους , ένα ματωμένο μαντήλι και ένα σετ γυναικείων εσωρούχων που βρίσκονται τη λάθος στιγμή στο λάθος μέρος».

Αυτά συνθέτουν την εξωφρενική κωμωδία του Ευγένιου Λαμπίς , κατά τα πρότυπα του γαλλικού μπουλβάρ σε μία ανανεωτική όμως ματιά.

Τελικά ποια ήταν η Μπιζού και γιατί την ψάχναν όλοι ενώ ήταν τελείως αλλού ;

Η παράσταση ανεβαίνει σε σκηνοθεσία και διασκευή ΆκυΜητσούλη , επιμέλεια σκηνικών Έλενας Κυράτσα , μουσική επιμέλεια και βοηθό σκηνοθέτη Πατρούλα Χριστοδούλου , μακιγιάζ Στέλλας Τέγου με προϊόντα Artistry και ArgirisHairshopαπό Κατερίνα Βασίλειου και σχεδιασμός προγράμματος – αφίσας Βασίλης Πάτσιος (Photorafik).

Τους ρόλους του έργου ερμηνεύουν αλφαβητικά οι : Έλενα Κυράτσα , Χαρούλα Κουτζαηλία , Γιώργος Μπόζαρλης , Γεωργία Ράπτη , Ξένια Τσιγάρα , Γιάννης Χαρισμαΐδης και Σωτήρης Χατζίκος.

Θερμές ευχαριστίες στο Δημήτρη Μαρέδη , Σοφία Κοντοθανάση , Βασίλη Καραμπάση και  σε όλο το ASTRATV για τη βοήθειά τους.

 

Προηγούμενο άρθρο Εχθροί και ασθένειες σε καλλιέργειες με πυρηνόκαρπα
Επόμενο άρθρο Τα αποκαλυπτήρια του μνημείου της Όλγας Στραβάκου στην Ραψάνη