Το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Κιλελέρ παρουσιάζει το έργο Η Μπιζού είναι αλλού


Tags |

Το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Κιλελέρ , όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, πιστό στο ραντεβού του με τους φίλους του θεάτρου παρουσιάζει δύο θεατρικές παραστάσεις.

Η πρώτη παράσταση είναι η εξωφρενική κωμωδία του Ευγένιου Λαμπίς , “Η Μπιζού είναι αλλού” , και θα παρουσιαστεί το Σάββατο και την Κυριακή 4 και 5 Μαΐου 2019 και ώρα 21.15 στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας.

«Δυο μεγαλοαστικά ζευγάρια , οι άντρες αναγνωρισμένοι ιατροί , ένα επιστημονικό συνέδριο που μετατράπηκε σε μία ξέφρενη νύχτα στα κακόφημα νυχτερινά μαγαζιά της εξίσου κακόφημης οδού Μερλίν , οι γυναίκες που μέσα στον γενικό πανικό αρχίζουν να μιλάνε ανάποδα , μία υπηρέτρια που προσπαθεί να τις ξορκίσει , ένα σκυλάκι που χάθηκε και ο αστυνομικός που το ψάχνει , ένας φόνος στην κακόφημη οδό Μερλίν και ο αστυνομικός διευθυντής που αναζητά τους ενόχους , ένα ματωμένο μαντήλι και ένα σετ γυναικείων εσωρούχων που βρίσκονται τη λάθος στιγμή στο λάθος μέρος».

Αυτά συνθέτουν την εξωφρενική κωμωδία του Ευγένιου Λαμπίς , κατά τα πρότυπα του γαλλικού μπουλβάρ σε μία ανανεωτική όμως ματιά.

Τελικά ποια ήταν η Μπιζού και γιατί την ψάχναν όλοι ενώ ήταν τελείως αλλού ;

Η παράσταση ανεβαίνει σε σκηνοθεσία και διασκευή ΆκυΜητσούλη , επιμέλεια σκηνικών Έλενας Κυράτσα , μουσική επιμέλεια και βοηθό σκηνοθέτη Πατρούλα Χριστοδούλου , μακιγιάζ Στέλλας Τέγου με προϊόντα Artistry και ArgirisHairshopαπό Κατερίνα Βασίλειου και σχεδιασμός προγράμματος – αφίσας Βασίλης Πάτσιος (Photorafik).

Τους ρόλους του έργου ερμηνεύουν αλφαβητικά οι : Έλενα Κυράτσα , Χαρούλα Κουτζαηλία , Γιώργος Μπόζαρλης , Γεωργία Ράπτη , Ξένια Τσιγάρα , Γιάννης Χαρισμαΐδης και Σωτήρης Χατζίκος.

Θερμές ευχαριστίες στο Δημήτρη Μαρέδη , Σοφία Κοντοθανάση , Βασίλη Καραμπάση και  σε όλο το ASTRATV για τη βοήθειά τους.