Ειδήσεις

Έργα αποκατάστασης δρόμων στην ΤΚ Καλαμακίου


Υπογράφτηκε από το Δήμαρχο Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλο και από εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας η σύμβαση του έργου που αφορά στις αποκαταστάσεις δρόμων στην ΤΚ Καλαμακίου του Δήμου Κιλελέρ προϋπολογισμού 180.000 Ευρώ. Πρόκειται για δρόμους που χρήζουν αποκατάστασης λόγω εκτεταμένων φθορών και ρηγματώσεωνοι οποίες επήλθαν από πλημμυρικά φαινόμενα. Το έργο, το οποίο ξεκίνησε ήδη, εκτελείται έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η ασφαλής διέλευση οχημάτων και πεζών στην τοπική κοινότητα. Πρόκειται για εργασίες χωματουργικές και τεχνικές καθώς και εργασίες ασφαλτικών. Παράλληλα πραγματοποιείται και ο καθαρισμός ενός χάνδακα ο οποίος λειτουργεί ως κανάλι συσσώρευσης όμβριων υδάτων.

Επίσης υπογράφηκε η σύμβαση που αφορά στο το έργο αποκατάστασηςτης στέγης του Δημοτικού Σχολείου Αρμενίου του Δήμου Κιλελέρ η οποία υπέστη φθορές μετά τις έντονες βροχοπτώσεις. Το έργο προϋπολογισμού 74.400 Ευρώαφορά στην αποκατάσταση της υφιστάμενης στέγης του κτιρίου και περιλαμβάνει την αντικατάσταση ξυλείας, κεράμων, οροφών των αιθουσών και του χώρου των γραφείων των εκπαιδευτικών. Το έργο αναμένεται να διεκπεραιωθεί κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών του Πάσχα.

Στην υπογραφή της σύμβασης παρέστησαν οι αντιδήμαρχοι Τεχνικών Έργων και Οικονομικών και ΔΕ Αρμενίου – Κιλελέρ Σπύρος Καλέτσιος και Γιάννης Μπακαλόπουλοςκαι υπηρεσιακοί παράγοντες το Δήμου.

Προηγούμενο άρθρο Ο Λαρισαίος ποιητής Θάνος Γώγος στη Σλοβενία
Επόμενο άρθρο 3η Εβδομάδα Αστρονομίας - Πρόγραμμα Τετάρτης