Ειδήσεις

Ρένα Καραλαριώτου: Αναψυχή και εστίαση είναι ισχυροί πόλοι έλξης επισκεπτών στη Λάρισα


Ο κλάδος αναψυχής και εστίασης στη Λάρισα μπορεί να λειτουργήσει καταλυτικά στην καθιέρωση της πόλης ως τουριστικού προορισμού, για τους επισκέπτες εσωτερικού και εξωτερικού. Επίσης, μπορεί να λειτουργήσει ως πρεσβευτής των λαρισαϊκών προϊόντων και της λαρισαϊκής φιλοξενίας. Αρκεί να υπάρχουν κανόνες και συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων”, σημείωσε η υποψήφια δήμαρχος, κ.Ρένα Καραλαριώτου.

Κατά τη συνάντησή της με μέλη της διοίκησης του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής και Εστίασης Ν.Λάρισας (ΣΙΚΑΕΛ), η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Λάρισα Μπροστά” άκουσε τους προβληματισμούς των μελών του φορέα αναφορικά με την ανάγκη συντονισμένων ενεργειών των φορέων της πόλης, ώστε να αναδειχθεί το τουριστικό προϊόν και οι υπηρεσίες που παρέχονται από τις επιχειρήσεις εστίασης στη Λάρισα.

Από την πλευρά της, η υποψήφια δήμαρχος επισήμανε την ανάγκη για τήρηση των κανονισμών που προβλέπει η σχετική νομοθεσία, όσον αφορά στην ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων -ώστε να μην εμποδίζεται σε καμία περίπτωση η διέλευση πεζών και οχημάτων ασφαλείας, στο κέντρο της πόλης, αλλά και στην ανάγκη για μεγαλύτερη συνεργασία και εγρήγορση όλων των πλευρών, ώστε να μην δημιουργούνται λειτουργικά προβλήματα, καθώς και να δοθεί η ευκαιρία στον κλάδο εστίασης-αναψυχής να αναδείξει και την ακόμη μεγαλύτερη δυναμική του, εντός και εκτός Λάρισας.

Την κ.Καραλαριώτου συνόδευαν οι υποψήφιοι της δημοτικής παράταξης “Λάρισα Μπροστά” Κώστας Μπαζάκης, Φώτης Τζατζάκης, Ελευθερία Τζανακούλη, Αλέξανδρος Ψαριανός και Γιώργος Ζακούλης.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ημερολόγιο Λέσχης Ανάγνωσης Ενεργών Πολιτών Λάρισας
Επόμενο άρθρο Χ .Κέλλας: Στηρίζουμε τον Έλληνα εκπαιδευτικό και τη Δημόσια Εκπαίδευση