Ειδήσεις

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος Αποχαιρετά τον Δημήτρη Βάλλα


Ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος για την απώλεια του δημοσιογράφου Δημήτρη Βάλλα προέβη στον ακόλουθο αποχαιρετισμό:

«Η μάτια του έπεφτε στα μικρά και ασήμαντα, τα καταφρονημένα για τους πολλούς. Αυτά συχνά αναδείκνυε με την πένα του, ίσως για τούτο και εξ όνυχος έκρινε τον λέοντα. Ο Δημήτρης Βάλλας ήταν ένας αντισυμβατικός δημοσιογράφος με ιδιαίτερη γραφή, που δύσκολα έμπαινε σε καλούπια. Υπηρέτησε με πάθος τη δημοσιογραφία ως λειτούργημα και διακρίθηκε για το ξεχωριστό τουύφος, γι’ αυτό και η στήλη του είχε φανατικούς αναγνώστες. Θυμούμαι κάποτε που του παραχώρησα συνέντευξη, δεν ήρθε στο γραφείο ή στο σπίτι, αλλά ζήτησε να γίνει στο Άη Νικόλα τον εν Βουναίνοις. Μια συνέντευξη στο στασίδι της εκκλησίας, καθισμένοι ο ένας δίπλα στον άλλο, λες κι ήταν εξομολόγηση…

Η πρόωρη εκδημία του μας γέμισε θλίψη. Καλό ταξίδι Δημήτρη. Θα σε θυμόμαστε με αγαθή ανάμνηση. Αυτή η αγαθή ανάμνηση από το πέρασμά σου σε τούτη τη ζωή και το ηθικό αποτύπωμα που άφησες στη δημοσιογραφία ας είναι βάλσαμο στους δικούς σου ανθρώπους και όσους σε αγάπησαν».

Προηγούμενο άρθρο Απέναντι στο Ρέθυμνο τα κορίτσια του ΝΟΛ
Επόμενο άρθρο Ορκωμοσίες των Aποφοίτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας