Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος Αποχαιρετά τον Δημήτρη Βάλλα


Tags |

Ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος για την απώλεια του δημοσιογράφου Δημήτρη Βάλλα προέβη στον ακόλουθο αποχαιρετισμό:

«Η μάτια του έπεφτε στα μικρά και ασήμαντα, τα καταφρονημένα για τους πολλούς. Αυτά συχνά αναδείκνυε με την πένα του, ίσως για τούτο και εξ όνυχος έκρινε τον λέοντα. Ο Δημήτρης Βάλλας ήταν ένας αντισυμβατικός δημοσιογράφος με ιδιαίτερη γραφή, που δύσκολα έμπαινε σε καλούπια. Υπηρέτησε με πάθος τη δημοσιογραφία ως λειτούργημα και διακρίθηκε για το ξεχωριστό τουύφος, γι’ αυτό και η στήλη του είχε φανατικούς αναγνώστες. Θυμούμαι κάποτε που του παραχώρησα συνέντευξη, δεν ήρθε στο γραφείο ή στο σπίτι, αλλά ζήτησε να γίνει στο Άη Νικόλα τον εν Βουναίνοις. Μια συνέντευξη στο στασίδι της εκκλησίας, καθισμένοι ο ένας δίπλα στον άλλο, λες κι ήταν εξομολόγηση…

Η πρόωρη εκδημία του μας γέμισε θλίψη. Καλό ταξίδι Δημήτρη. Θα σε θυμόμαστε με αγαθή ανάμνηση. Αυτή η αγαθή ανάμνηση από το πέρασμά σου σε τούτη τη ζωή και το ηθικό αποτύπωμα που άφησες στη δημοσιογραφία ας είναι βάλσαμο στους δικούς σου ανθρώπους και όσους σε αγάπησαν».