Ειδήσεις

Όταν το Θέατρο εκτός από πνευματική, προσφέρει και υλική τροφή


Άλλος ένας κύκλος παραστάσεων της πολιτικής κωμωδίας του Νηλ Σάιμον «Οι Ηλίθιοι» ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα, με μεγάλη επιτυχία.
Η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα των Ενεργών Πολιτών Λάρισας σκόρπισε άφθονο γέλιο αλλά και «τροφή» για σκέψη, σε εκατοντάδες θεατές, που έσπευσαν στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης, για να απολαύσουν την παράσταση.
Όμως εκτός από το «τερπνό», προέκυψε και το «ωφέλιμο», καθώς συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες σακούλες με τρόφιμα για τους δικαιούχους του Δωρητηρίου Τροφίμων των Ενεργών Πολιτών, που πρόσφεραν αντί εισιτηρίου οι θεατές.
Ο κύκλος των παραστάσεων έκλεισε με την απονομή ενός αναμνηστικού δώρουστον παριστάμενο Επίτιμο Διοικητή της 1ης Στρατιάς, κ. Δημόκριτο Ζερβάκη για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφερε η 1η Στρατιά κατά τη διάρκεια της θητείας του στις δράσεις των Εν.Πο.Λ.
Ευχαριστούμε τη διοίκηση της Δημοτικής Πινακοθήκης- Μουσείο Γ. Κατσίγρα για την παραχώρηση της αίθουσας, όλους τους εθελοντές-συντελεστές της παράστασης και βεβαίως τους θεατές που μας τίμησαν με την παρουσία τους και τη γενναιοδωρία τους!
Η θεατρική ομάδα των Εν.Πο.Λ. συνεχίζει να προετοιμάζεται για να ανεβάσει ένα νέο έργο, που θα ανακοινωθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Προηγούμενο άρθρο Απολογισμός των πεπραγμένων της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Κιλελέρ
Επόμενο άρθρο Εκδήλωση:Startup Europe Week-Τι φοβούνται, πού ελπίζουν οι νέοι επιχειρηματίες;